AKTUELNO

Ostala je zatečena!

Anja Todorović je i dalje u deli budžete, a zadrugari jedva čekaju da joj odgovore.

Foto: TV Pink Printscreen

Fran srednji budžet, provodi vreme i ovde, i u pabu, znaš da me i pitaš kako sam, spremaš hranu sa Cveletom! Kao što sam rekla i Pauli, i da opet budete zajedno i da zaj*bete sve nas, nastavite, ako ste rešili već, ako ste stavili tačku na to, mislim da ste bolji da ne budete zajedno, sa Minom si našao mirnu luku, vidim da si srećan, i da si se vezao, ti si emotivac, brzo si se vezao, spavao si sa Mininim duksom dok nije bila tu, tako da sve najbolje o tebi, guraj i to je to - rekla je Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

Srednji budžet za Anđela, on je fin i dobar dečko, nijedan jedini konflitk nisam imala, nijednu uvredu, stvarno! Ti si stvarno osoba sa kojom nisam imala nijeda konflikt, imali smo prilike da pričamo dok smo bili u izolaciji, ti si mene oduševio mirnoćom, inteligencijom, vidi se po tebi da si dobar - izjavila je Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžet ide Teodori, ona meje navela kada je bilo nešto negativno, šalim se, sa Teodorom nisam imala svađe, malo češće se viđamo, jer je dolazila u pab, provodile smo vreme, popričale smo, imam neke ljude, eto koji su mi bliži i ne mogu ti dati veći budžet. Smatram da što se tiče rijalitija, da si dobar rijaliti igrač, ali te neke stvari, iako je rijaliti, nije za to da se radi. Atak na vezu, tako se shvatilo i gleda se tako kroz neke stvari, ja sam zauzeta devojka i znam kakva bih bila da meni neko poljulja odnos sa dečkom. Ispostavilo se da ono što si rekla je donekle istina, da je ispala laž. Ti se baviš lažima, vidi se da ti pametna! - ispričala je Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

Zorice, mali budžet, znam da si pušač i da ćete ti to biti problem. Ti si za mene rekla da sam ljigava, ali sve je objašnjeno, ja sam tu bila kriva, ja nemam problem sa tim da kada nešto pogrešim, da snosim posledice - rekla je Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče mog odnosa sa Mićom, njemu dajem mali budžet, mi imamo korektnu komunikaciju, zna da me iskritikuje, kao što i ja sebe znam da iskritikujem, i sve što si rekao, negde i ja znam da to nije u redu. Jovana, prvo mi se nije svidelo u nekoliko situacija, to je meni zamestalo, to mi je Cvele rekao, ispljuješ me kod nje, iskritikuješ, da nisi na mojoj strani, da nisam za njega. Ona je rekla Cveletu da je na njegovoj strani, da je okej, to sam ja tako shvatila, nešto malo iza leđa, to je bilo pre dva meseca, to mi se nije svidelo i nije mi se svidelo, par situacija je bilo da sam bezobrazna na maks, to mi se nije svidelo. Sada imamo bolji odnos nego inače. Znam da niste u vezi, o Kariću nemam ništa ružno da kažem, isto si prokomentarisao to za Boru nekoliko puta, ja to nisam ni zamerila, kada neko tako kaže, tako je par ljudi i skakalo i reklo - ispričala je Todorovićeva.
Ja kada ustanem da tebe kritikujem, eto, nažalost je tako - uzvratila je Jovana.
Mislila sam da ne možeš očima da me gledaš, videla sam da si sebi u bradu komentarisala. Znam da tako ranije nije bilo - dodala je Anja.
Pozdrav za tvog oca koji je bivši fudbaler - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga