AKTUELNO

Niko nije imao komentar!

U toku je raspodela budžeta, a Anja Todorović kao ovonedeljni vođa, naredni budžet dala je Ani Bulatović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ostao mi je jedan veliki budžet, a jednu osobu ću oštetiti. Dala bih ili Maji ili Ani, a daću ga Ani, jer sam sa njom dobra od prvog dana. Sa njima sam najbliža. Što se tiče Ane slepice, ona je ovde nekim ljudima iritantna. Njoj ne vredi govoriti da ne treba da se peca, ona mora da bude u pravu, a ovde pravde nema, ovde se igraju pokvarene igre, i sve se prožima kroz tu nepravdu. Džabe se nervira. Ja Anu stvarno volim, nikada se nismo posvađale, niti smo imale rasprave. Ona je tu da mi kao Dragana da savet, i što se tiče svađa sa Cveletom, ume da mi kaže da mi ne što ne valja i ostalo...O tebi imam najlepše moguće mišljenje, smatram da ćeš dogurati do samog kraja, tako da guraj, družimo se napolju - rekla je Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

Za Maju srednji. Znaš da bi bila u velikom, ali eto, dobili smo sedam umesto osam. Šta god da ti treba, tu smo za tebe i Brednona, vi ste nama najbliži osim ovih velikih budžeta. Tu si sa nama, zezaš se, umeš nekada da udaviš sa Čorbom, ali nije ni čudno što se Maja žalila na tebe. Sada kada njega nema može da se popriča o drugim temama. Smatram da si u stvarima sa Čorbom i sa Janjušem imala neke greške, znaš i sama da si pravila haos, znaš kako ti je otac reagovao na to, znaš da ti sigurno neće reći nešto na tvoju štetu. Čorba nije toliko bio loš, imao je samo te slengove. Majo za tebe je najbolje da budeš sama i u društvu nas koji ti želimo dobro - dodala je Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžeti, Paula, za nju mali. Što se nje tiče, mali budžet nije jer je ja ne gotivim ili imamo sukob. Imale smo samo par svađica,a to nije bilo ništa veliko. Nismo se mi vređali, to su bile neke rasprave. Mali budžet jer se ne družimo, ne provodimo vreme. Što se tiče tvog učešća, znaš svoju grešku, jedino kada bi izbrisala ono sa Tomom, to bi bilo najbolje. I ti i Fran niste bili najbolji, to se na kraju završilo tučom, a ja sada mislim da i dalje ima emocija sa obe strane. To se nije ugasilo preko noći, vi ste to više raskačili. Šta god da se desi vi se vraćate jedno na drugo, a videćemo šta će biti - dodala je Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

Đedović i Sandra mali. Đedović je imao tri, a sva tri su bili mali. Tada sam mislila da će mi dati bar srednji, jer sma najuviše komunicirala sa njim. Otvarala sam se, pričala o sebi, o životu. Znam i kada sam dobila pismo od tate, znam da je bio uz mene. On ima pravo da kaže šta želi, i da sam budaletina... On ima svoju borbu u rijalitiju, on svojom inteligencijom pokazuje koliko je jak. On ne može da ima problem kada su verbalni sukobi u pitanju. Znam i kada sam izašla napolje, i Cvele mi je rekao da je pitao gde sam, da li sam dobro... On je u jednom trenutku pitao, i time pokazao da se zabrinuo za mene.. Gotivim tvoju elokventnost, ja se nadam da ću završiti i ja naš fakultet - rekla je Anja.
Sandra ima izraženo da je obrazovana i inteligentna. Ona skače za svoje prijatelje i sve, a jedino što mi se ne sviđa je zto što se ona u svaku temu toliko ubaci, kao da glumi. Ona ima takve reakcije, ona je od prvog dana takva. Sa Sandrom nisam najbliža, ponekad samo popričamo. Više smo komunicirali kada smo dole sedeli, znam da si tada više gotivila mene a ne Cveleta - dodala je Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina mali za tebe, ti si meni isto dala mali. Mi nemamo komunikaciju, imamo samo čisto zadrugarsku. Mislim da ti nije trebao odnos sa Carem, tu se dosta ružnih stvari desilo, ti nikada pre toga nisi doživela onakve uvrede. Ti to nikako nisi zaslužila, Car je u tom odnosu preterao. Naša jedina svađa bila je oko hrane, a to je bilo pre par meseci - dodala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga