AKTUELNO

Žestok start!

U toku je raspodela budžeta, a Anja Todorović kao ovonedeljni vođa, prvi veliki budžet dala je Jovanu Cvijetiću Cveletu.

Foto: TV Pink Printscreen

Dajem ga svom dečku. Najviše ga volim, a najviše svađa i konflikata sam imala sa njim, jer te najviše mogu povrediti ljudi koji ti znače. Opstali smo, prebrodili smo se, bilo nam je godinu i tri meseca, i evo ljubavi - govorila je Anja.
Drugi veliki budžet dajem osobi koja je uvek bila uz mene, kada sam imala napade panike i sve ostalo. Ova osoba je moja očinska figura, i Kiki hvala ti na tome, moji roditelji će ti se odužiti - dodala je Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

Srednji budžet za osobu koja je takođe bila uz mene. On je ispravan prema devojkama, muškarcima. Ja nemam šta loše da kažem za Tomovića. Ti znaš zašto si ovde, ja se u tvoje igrice ne mešam - rekla je Anja.
A ono što je bilo na radiju? - komentarisala je Rialda.
Ja mislim da i on sada ima korektno mišljenje, jer mi i on daje savete kao moj otac - nastavljala je Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

Anja, nemoj da se pecaš na komentare - govorio je Vladimir.
Žao mi je, ali setimo se ko je kome opalio šamar - rekla je Rialda potom.
Ti i ja smo pričali pre neko veče, rekao sam da o tvojoj vezi nemam lepo mišljenje. Neka budem najzatucaniji Balkanac, ali ja moram da kažem sve nagore o toj vezi. Mislim da ti nikada ne bih rekao nešto što ne bih rekao mojoj sestri - zaključio je Vladimir.

Detaljnije u nastavku.

Autor: D.B.

#Zadruga