AKTUELNO

Počelo je!

Upravo je u Beloj kući za crnim stolom počela "Mićina igra istine", a zadrugari su se okupili kako bi odgovarali na škakljiva pitanja. Prvo pitanje je bilo za Nenada Lazića:"Da li ćeš tužiti boru?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, jer ja znam da sam ja za neke stvari kriv samo ja. Mislim da ovde nisam da bih nakon izlaska tužio nekoga, nisam zato došao. Dobio sam informacije šta moji roditelji misle o meni i o svemu ovde. Mina mi je rekla da je jedna tužba za tatu, a druga za šamar! Ja znam da je mojima kući teško, i znam kako moja baka reaguje na sve ovo, i aj nisma onaj Neca koji sam bio na početku! - rekao je Neca.
Ja protiv tvoje porodice nemam ništa, sve se desilo u afektu i ti kada me iznerviraš ja tako reagujem,. Da izgladimo odnose, to možda vremenom! Meni je jako žao svega oko tebe, i što se tvoji potresaju, ali ni mojima nije lako - rekao je Bora.
Ko su te dve osobe koje nisu poželjne za žurku?- pitanje za Natašu.
Ima ih više, ali su to Sanja i Milica! A tamo su me nervirale Tara i Milica - rekla je Nataša.
Jao koliko ti mene voliš! - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto ne kažeš Milici kao što si Maji rekla da ona uzima tuđe stvari? - pitanje za Natašu.
Da, ona je spavaćicu uzela od Maje i nosila je na tvom rođendanu! - rekla je Nataša.
Ja sam videla da su moje stvari, ali ništa nisma rekla! - dodala je Maja.
Hoćete da se ja osećam kao debil, ali Maja i ja sve delimo i rekla mi je kako mogu da uzmem kada mi nešto treba! Ja imama garderobu i ničije mi ne treba, ja sam rekla da od mene svako može da uzme, ali i meni nude i nemojte da pravite od mene debila - branila se Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga