AKTUELNO

Bili su i više nego iskreni!

Nakon kratkog uključenja u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević, voditelj Darko Tanasijević ima još dva sagovornika koji će ispričati, sigurno je, i te kako dosta toga, obzirom da je danima u nazad jedna od glavnijih tema u Beloj kući. Sa njim, u Šiša baru, našli su se Fran Pujas i Mina Vrbaški.

Kako ste golupčići? Koliko ste jedno drugom falili i nedostajali - pitao je voditelj.
Meni je falila - nasmejao se Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, ja sam gledala, sve sam shvatila dok sam gledala. Sanja se prva motala, to je krenulo i dok sam ja bila tu. Ona kao dođe, pa ga zagrli. Ona sve to radi namerno, samo da ima neku priču i korist, a meni sve to ispada smešno. Ja sam sigurna u sebe. Ja neću posumnjati u Frana jer znam kako se ponaša. Naš odnos je takav da ne možemo da se posvađamo, jer nama ne smetaju neke stvari, i meni je najbitniji kompromis. Isto tako i sa njegove strane, imamo slična razmišljanja, isti smo. Rekla sam, šta god da mu zasmeta, treba da mi kaže. Po kući se priča da ja igram igre i ostalo - rekla je Mina.
Kakvi su komentari cimera? - bilo je podpitanje.
Ja sam bio sumnjičav, ali sada ne - rekao je Fran.
Ja na početku nisam znala ništa. Videćemo šta će biti, mene Fran nije opsovao, nije me vređao, nisam imala. Prošli smo golgotu, treba nam mir - dodala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ti je ponela Paula sa Rajskog ostrva? - pitao je voditelj.
Ništa - zbunio se Fran.
Ma meni je Paula presmešna. Ona se pljuvala sa Sanjom, a onda kao njih dve komentarišu. Najviše nas komentariše Filip, ja samo njega volim da bockam kada mi je zanimljivo. Ja vidim kako on dobacuje, danas je bila situacija, nešto se širi na vratima, ne da Franu da prođe. Što se tako nije suprotstavljao Vladimiru, to su jako ružne stvari - dodala je Mina.
Smešno je, a u petak, to sa Rajskog ostrva, ja sam pojeo celu picu, Sandra i Ermina su mi samo nudile, ne znam to za Paulu - rekao je Fran.
Kako gledaš na Paulu sada? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa - rekao je Pujas.
On je danas šetao, a kako je Fran izlazio, ona ga gleda i prati ga... I kako on na vrata, ona sedi i gleda na njega. Ja to ne mogu da zameram, a trenutno može samod a gleda, ne može više ništa - dodala je Mina.
Danas je ulazila u izolaciju, nešto se smeškala. Mislim da nema potrebe da imamo komunikaciju - otkrio je Fran.

Nakon toga, zadrugari su progovorili o svojim emocijama koje su iz dana u dan sve jače i jače, a Mina je zaključila da je Fran neko ko je najbolje smiruje i pozitivno utiče na nju.

Foto: TV Pink Printscreen

Car i Sanja? - nastavljao je voditelj.
Zabava za siromašne, cirkuzant. Imam svoju vezu ne zanima me, kada su pitanja mogu da se svađam sa njim, ali ovako kada nisu emisije, ne zanima me. Sinoć me pukla euforija, jer sam bila puna besa, a oni su idealni, imam gađenje na oboje. Sanja je mis Pigi, ili Sanja istina, a njega su zvali... ne mogu da se setim. Sanja ima razloga da se plaši, a Matora je sve lepo rekla, jer ona nema šta da mi kaže, jer ja znam mnogo toga o njoj. Ja sam sve svoje rekla, nemam više šta - rekla je Mina.
Sanja i Ša su imali ozbiljan sukob, bili su prijatelji? - dodao je voditelj.
Ja bih se složila sa Ša - dodala je Mina.
Ša ne podnosi ta podbadanja, to je problem. I onda kada smo se posvađali, mi smo se pomirili posle pola sata, i tako stalno. Nenad me je pod*ebavao tada, i onda sam na njemu sve to iskalio, jer je on neko koga volim, rekao sam mu da ću ga svaki dan nervirati. Ja sam kriv za to - komentarisao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora, Rialda, Kenan? Šta se dešava tu? - nastavljao je voditelj.
Ja sam na početku rekla da je Teodora muljator. Kod nje sam uvek osećala da nije iskrena, zna da laže, da prećuti, a sve što je bilo sa Kenanom je bila njena igra. Ona je to iskoristila u pravom trenutku, dobila je šta je htela. Ja sam čula da je ona bila ljubavnica, ima tu nekih stvari za Čorbu, bili su u vezi, pa sa majkom nema komunikaciju,a ovo sa Kenanom i Rialdom je odvratan čin. Ona je i te kako namazana i smirena osoba, mene pogotovo nervira jer nju Mića savetuje da se tako ponaša - govorila je Mina.
Tara i Ša? - bio je naredni odnos koji je interesovao voditelja Darka.
Oni su pod stresom obadvoje, a Tara je takva kakva jeste, on se hvata za jednu reč, prepiru se zbog sitnica. te svađe nemaju smisla, oni samo treba da se opuste i to je sve. Mislim da im je ovaj rehab dobro došao, neka popričaju malo, napeti su oboje, ne mogu ni da se izražavaju kako treba, a zaljubljeni su do ušiju - dodao je Fran.
Ja to ne podržavam, on je ovo radio i napolju, pričali su da su ga viđali posle nastupa sa nekim devojkama - dodala je Mina potom.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga