AKTUELNO

Ništa od ideje.

U toku je emisija "Pitanja novinara" a naredno pitanje koje je novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević postavio bilo je za Brendona Radonića.

Jedna rečenica koja je privukla pažnju, je da, Brenda se*sualno privlači Boru, i na koji način se manifestuje njegova želja za tobom?
Meni je jako neprijatno, ja sam žrtva tog nekog trougla njihovog, i što su me svo troje napali. Meni to ne imponuje, meni je to bolesno, voleo bih da se to zaustavi što pre. Još neprijatnije mi je bilo kad me je uhvatio za du*e ispred diskoteke - govorio je Brendon.
Ja sam ove godine došao da napravim šou i da se zezam. Ako je to neko vređanje... A on odustaje od tog šoua. On je mene ubacio u tu priču - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikada ne bih njega tužio.J a hoću da bude još bolje, da vidite koliko sam lud. To podrazumeva sve, simulaciju se*sa za crnim stolom, dok je obučen kao Brenda - nastavio je Santana.
Dečko, ti treba da se smiriš, da gledaš Milicu. Ostavi me na miru, meni nije u cilju da maltretiram spavaću sobu, ja hoću da budem u kostimu Brende, nemam bolesne ambicije. Svi su shvatili kao zezanje to što smo se poljubili - pričao je Brendon.
Boro, je l' te privlaći Brenda?
Ma ne, ja sam hteo da napravimo performans, da bude cirkus. Koga sam ja uvredio na taj način? - pitao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefane, ispričaj svoju stranu priče - rekao je Darko.
Prošao je pored mene i ovako sa spoljašnjim delom šake me pipnuo po zadnjici. Tu me štipnuo, i ja sam se iznervirao jer je već prošao i doakao me jednom - govorio je Karić.
Brendon je prvi muškarci kom si dozvolio da te poljubi, šta se desilo do ovakvog odnosa?
To je ciljno bilo urađeno ispred Nece - rekao je Radonić.
Ja sam mislio da smo se tu poljubili, sprdao sam se, mislio sam da me neće tako poljubiti - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš to što je Bora i Brendon provocirao tebe, a kad se preokrenula situacija, kada je Bora sad stao na tvoju stranu?
Meni je Bora draga osoba, i kada vidi da sam se pokajao, onda ću da mu se izvinim. On mi znači kao prijatelj. A situacija sa njima, video sam šta se desilo, i ja ću da tužim Brendona za sve što mi uradio. On je došao da bude žrtva, tako da ćeš biti moja žrtva - rekao je Neca.

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga