AKTUELNO

Poželela im sreću.

U toku je emisija "Pitanja novinara" a naredno pitanje koje je novinar postavio bilo je za Marka Janjuševića Janjuša.

Po čemu se Aleks izdvojila u odnosu na ostale?
Sa njom provodim zadnja dva, tri meseca dosta vremena. Znam njenu sestru, a nisam imao pre toga kontakt sa njom. Počeli smo da se družimo, možda sam osetio potrebu da je zaštitim s neke strane, a ona je isto bila dobra prema meni - govorio je Janjuš.
Tako pažljivog druga nisam imala - dodala je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Baš ste pažljivi jedno prema drugom?
Pa jesmo, pustili smo da bude šta bude, ali nju doživljavam kao najdražu osobu ovde Prisniji sam bio i sa Minom, a okarakterisan sam kao neko ko ne ume da ima drugaricu. Ja se grlim svaki dan, ja ne mogu da budem sam, takav sam, emotivan sam. Ne mogu da priznam da osećam nešto emotivno prema njoj. Da se pitam, ne bih voleo, imam fobiju od bilo koje veze više, generalno. Ne mogu ni ja biti sam celog života, ali rekao sam da ću još jednom porazgovarati sa onom kojom treba. A Aleks i njeno ponašanje mi se sviđa sada, a onda mi se nije svidelo - rekao je Janjuš.
Kako Maja podnosi ovu priču, i sa vašom svadbom?
Ne bih komentarisao mnogo Maju, nju sam najviše voleo posle moje žene, ali ne bih da kažem ništa. Ona ima svoje probleme, ne diram je. Ja nju poznajem odlično, znam kako diše, teško, ali se nadam da će da se izdigne. Što sam je savetovao, savetovao sam je - nastavio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi svejedno, napravila sam greške kao i on. Samo dolazim u situaciju da za one stvari koje sam sumnjala, bila u pravu. Za Aleks konkretno - pričala je Maja.
Oduševljen sam jednom izjavom od danas - seo sam na krevet i rekla mi, je l' moguće da si toliko đubre da si je primio u krevet pored mene? Ja više nemam
Jesam rekla, iako nemam pravo da kažem jer sam mu uradla grozne stvari - odgovorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

I ti si sinoć njega gledala sa suzama u očima? Imaš strah da će stvarno uploviti u vezu sa njom?
Jeste, to su neke stvari koje su ostavile trag u mom životu. Što se mene tiče, ja nemam tu šta da tražim. Kod Janjuša blizina učini svoje, on je takav, kad dosta provodi vremena sa devojkom - govorila je Marinkovićeva.
Aleks, da li se plašiš reakcije Maje, ako uđeš u vez sa Janjušem?
Ja se ne plašim Maje, niti njenih reakcija, samo mi je žao nje na neki način - odgovorila je Aleks.
Evo ja sam prepustila, nema potreb više da se priča u šiframa i da me gledaju i traže po sobi. Želim im svu seću - rekla je Maja.

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga