AKTUELNO

Pojeo je rijaliti.

Komentarisanje u emisiji "Pitanja novinara" o Jovani Ljubisavljević i Stefanu Kariću je trajala, a Nadica Zeljković je dobila pitanje od Darka Tanasijevića.

Zbog čega vas toliko iritira Jovana?
Šteta za ovu devojku, ja uvek govorim da je vaspitana, lepa, ali njeno ponašanje i kako igra igre, to me stvarno nervira. Ona svaki put potegne priču bezveze, i stalno joj kažem nemoj,i ona uvek prebacuje da je neko kriv za njeno ponašanje. Pola nje ima pozitivno, a druga je toliko mračna, šteta. Dva meseca sa njom provodim vreme, i ja sam je zvala Joka, i desi se da ja na tom početku posvetim njoj pažnju, i kada je rešila da završi sa Lukom, u momentu je okrenula priču, ode kod njih po savet. Da se pravi pametna ne treba, da posluša nekog ne treba - govorila je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

To nije razlog za ove stvari koje govoriš - rekao je Đedović.
Ona je dete koje hoće nešto ovde da pokuša. Stefan nije glup, primećuje sve. Ovo joj nije trebalo, neko plivanje po rijalitiju đ. Dva meseca je molila ovde sa mnom, da bude sa Lukom, i ona ode tamo, a mogla je da me obavesti na bilo koji način- nastavila je Nadica.
Ja ga pažljivo slušam, njen problem je što samoinicijativno ulazi u neke rasprave. Ja razumem da se u njoj skupio neki bes, ali ispada da je taj bes jači od emocija prema Stefanu. Konstantno ga preklapaš, i zaustavljaš kada hoće nešto da kaže. Treba da batališ rijaliti, da shvatiš da si sa nekim ko nema strpljenja - pričala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako može da bude jači od moje emocije? - ptala je Jovana.
Ja kad hoću nešto da je posavetujem, ona ima neki odbrambeni mehanizam prema meni. Što mi prevrćeš očima, ja to mrzim - dodao je Karić.
Nešto što njemu najviše smeta je neki taj gnev. Seti se šta sam ti rekla, da ti je ispran mozak od rijalitija. Batali sve, posveti se svom dečku - nastavila je Tara.
Mene uopšte ne interesuju te stvari, ja sam rekao šta meni smeta u našem odnosu, a to nije ono što mi neko drugi kaže. Zašto si devojko sa mnom kad si rekla ono o meni, da ti branim sve? - pričao je Karić.
Nisam rekla da mi braniš, nego da ti smeta da komentarišem sa drugim ljudima - rekla je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga