AKTUELNO

Svađi nikad kraja!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji, postavljeno je za Rialdu Krahasanović:"Zašto misliš da je Jovana klošarka, koja se nije setila šest meseci da vrati Kenanov duks?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ta izjava je imala konekciju sa njenom izjavom, u koju je stavila mene, Vladimira i moj polni organ, i celu onu priču oko menjanja mog donjeg veša, i svi znate da bilo ko može ući u toalet kada ste unutra. Ona navodi njega i mene, a imala je neku priču sa njim i ja sam nakon toga komentarisala nju, i kada je bilo pitanje za taj duks, ja sam na kraju spustila loptu, ali je ona nastavila to da radi. ja sam budala i ja sve radim transparentan, ali očigledno sam trebala da naučim da plačem i zapomažem, a ne da budem zla veštica. Ovde se radi po lukavom i podmuklom načinu komentarisanja, ali ako ja nikoga ne vređam i stajem na stranu čoveka, ona okreće priču na svoju vodenicu. Jovana u zalagaonici nije vodila glavnu reč, ja sam joj tražila duks, a ona je samo trebala da mi ga da jer sam ja rekla da mora da se založi - rekla je Rialda.
Taj duks ima veze između vas troje, ali to nije uticalo na naš odnos! To je vaše, ali aj pričam o nama - rekao je Stefan.
Kada je duks bio na mom krevetu, ona ga je videla i meni je bilo neprijatno. ja sam je pozvala i ona je sela u moje krilo i ja sam joj rekla da čli želi da ga uzmem, ona je rekal da en želi i ako on želi da deli stvari po kući, neka ga. Ja sam kriva što ga nisam vratila, ali taj duks je njoj bitan i oan sa njim to nije rešila i ja sam koleteralna šteta. Što se tiče Vladimira, nije fer od mene, ali ja sam njim nemam nikakav odnos, a što se tiče klipa i zašto smo se smajali svi su mene osudili, a ona je moj neprijatelj od trenutka kada mi je ospovala majku. Kenan sedi i samo ćuti, a ona me napada a nikave konotacije nije bilo - rekla je Jovana.
Duks nije bio problem i tema naše rasprave, samo sam rekao da je trebala da vrati duks, kao i ja Mazu Ani Korać! - rekao je Stefan.
Stefane, da li voliš Jovanu? - pitao je Darko.
Ne! Kako da je volim - odgovorio je Stefan.
Ja samo da se ogradim, ja sam rekao jobvani ono što sam video i komentarisao. jovani sa rekao da je iritantna, i da neke stvari radi pogrešno, ali mi je žao kada je napadaju i vidim šta joj rade već mesec dana i svi je mrze i komentarišu u bradu. Oni nju svi stalno gledaju, ako da je uradila ne znam šta loše, a ništa loše nije uradila. Mi ovde slušamo Rialdu koja ima fejk vezu sa Kenanom! Jovana je jako loše, zbog Rialde jer je napoada i ljuboimorna je na nju i ova situacija sa duksom, Jovana radi neke stvari nepromišljeno i sv eje kasnije košta! - rekao je Neca.
Popušiš mi k*rac kretenu jedan mali! - rekla je Rialda.
Ja mislim da je Neca zaljubljen u Kenana - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga