AKTUELNO

Nova rasprava!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji postavljeno je za Jovanu Ljubisavljević: "Jovana, u sredu popodne na radiju Bora je pustio pesmu za Maju Marinković i Stefan je pozdravio Ivu i Šopićku, svoje bivše, kako ti to komentarišeš i kako bi ti reagovala?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je spomenula svog bivšeg i rekla je "moj Luka" - rekao je Stefan.
Ja sam rekla da je sve povezano i normalno je da ih pominju, i on mi je rekao da mu ne smeta, a ono što sam ja to rekla, rekla sam i ne smatram da je to greška i da treba da izazove ovakvu reakciju! - rekla je Jovana.
Mene niko ne treba da podseća šta ona radi, ja nisam lud i nekada samo prećutim jer je pametnije! Ipak je bila sa njim tri godine i meni takve stvari ne smetaju - dodao je Karić.
Luka nije moj, ali ja sam ga tako zvala pa je tako izletelo! - dodala je Jovana.
Mi nismo uspeli da izgladimo stvari jer to nije moguće, i najbolje je da prekinemo! Jednostavno, čekao sam da se neke svari promene, ali sve ide ka gorem, roditelji nam gledaju i ja od sebe pravim kretena, izgleda da će da radi kapija terapija, i ne želim da ona povraća i da joj trebaju lekovi i najpoštenije je ovako! Ona se savetuje sa ljudima za koje ja smatram da ne treba, uzeću Kristijana za primer, jer joj je prenosio pogrešne informacije i rekao je meni kako je sa njom bio jako prisan. Ona je htela da se ja osetim loše, pa je kao pila lekove zbog mene! - pričao je Stefan.
Evo ona opet laže, ja sam preneo poruku od nekoga ko se predstavio kao neko ko vas poznaje! - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga