AKTUELNO

Dramatično popopdne!

U toku su "Nominacije" a naredni zadrugar koji je imao priliku da bira između nominovanih zadrugara, bila je Maja Marinković.

Ja ga volim istinska ljudina, sve najlepše o njemu imam da kažem. Sanja i Dragana su mi najdraže osobe u kući, i nikada ne bih mogla nekog drugog da pošeljam, uvek je bila uz mene, čuvam Sanju - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip je meni gotivan, jedina zamerka koju imam, je to kada smo se posvađali, i kada smo se tada svađali, pa je pokušavao nešto da ispravi. Što se tiče Sanje, nisam se sa njom svađao, ali eto, shvatio sam da je dobra osoba, generalno, nemam šta da joj zamerim,a samo zbog svađa sa Filipom, šaljem njega - dodao je Neca.
Ne mislim da je sinoć bilo koja zadrugarka izgledala kao porni*arka, i u skladu sa situacijom je sve bilo. Sanja i ja delimo isti krevet, nemamo neku preteranu komunikaciju, ja sam pokušavala da izgradim bolji odnos, ali to ne ide najbolje. Njenu situaciju sa Matorom nisam nikada komentarisala, i nisam želela, jer smo zajedno u krevetu, spavamo zajedno, bilo mi je glupo. Matora zna moje mišljenje, rekla sam joj da će doći do toga da imaju komunikaciju, ali je Matora shvatila neke stvari. Obe su radile neke stvari, obe su krive, terale inat, i zato su došle do ove sotuacije, a što se tiče učešća u rijalitiju, nisam komentarisala,a ona je imala neke potrebe da potvrđuje stvati. Ako ne možeš da pomogneš osobi, možeš da ćutiš, i ne komentarišeš. Car sa druge strane ima običaj da igra na dve stolice, pa onda kada ima prođu kod mene, kaže da se sa drugom stranom igrao. Ja sam njega izdvajala kao inteligentnog, odličnog, ali ga je malo rijaliti poneo. On se vodio druženjem sa Tomovićem, pa je počeo da ga kopira, nisi ti taj kalibar, ispadaš smešan! - rekla je Milica, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja govorim i za Minu, meni je sve to ispalo bolesno. To nepoštovanje žena, vi sami birate sa kim ćete se zabavljati. Ja nisam odmah htela da pričam, sačekala sam da vidim kakav si u vezi, ja tebi takvog dečka ne bih dozvolila. Čuvam Sanju - rekla je Milica za kraj.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga