AKTUELNO

Prepiske sa Teodorom uticale su na sve.

U toku je ženska igra istine na Rajskom ostrvu, a naredno pitanje usledilo je za Rialdu Karahasanović:

Posle svega ovoga sa Teodorom i Kenanom, da li planiraš da ispeglaš sve? - pitala je Maja Rialdu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ostaviću prostor da mi porazgovaramo, kako god se na kraju to manifestovalo. Mnogo stvari se tu ne poklapa, i pored svih tih prepiski. On je meni rekao da se nikad ne igra, da je uvek ozbiljan i posvećen, a ja sam saznao da se sa Teodorom dopisavao i dok je bio sa devojkom koju je voleo. To mnogo govori o njemu. Ja ne želim da pravim lažne frke, želela sam da razgovaram sa njim, a on meni na sve kaže "Nemoj ja o tebi da pričam". Meni se on vizueln dopao kao muškarac. Mene je dečko dovezao u karantin, bila sam zaljubljena u njega do zadnjeg dana. Kada sam ušla ovde, plakala sam i kukala zbog njega - rekla je Rialda.
Možda jeste ušao u vezu iz interesa, ali se zaljubio. Rialda se svakom sviđa, ali možda devojka nije njegov tip. Mislim da je Teodora rekla istinu, ali da je malo iskoristila sve - prokomentarisala je Rialda.
On je meni rekao kako se stvarno zaljubio - dodala je Paula.
I ja mislim da on nju zaista voli. Ne tvrdim da je bio zaljubljen od prvog dana, ali sad da - složila se i Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je istina da si se čula sa Kenanovom bivšom? - pitala je Rialda Erminu, a ona joj je rekla da nije nikada.
Ona je njega ispratila ovde, veče pre toga su bili zajedno. On ima istetoviranog Malog princa, to je njihova šifra. Rekao mi je da mi se ti uopšte ne sviđaš, ali da će videti šta će biti od svega. Rekao mi je da nisi njegov tip devojke - otkrila je Ermina, a Rialda je i zaplakala.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga