AKTUELNO

Neviđeni haos!

Naredni klip pušten u emisiji "Gledanje snimaka" prikazao je razgovor Rialde Karahasanović sa Erminom Pašović i Sandrom Rešić. Rialda je oplela najžešće po misici, te rekla da je odvratna klošarka. Ovo se desilo zbog situacije sa Kenanovim duksom, komentarisanjem Sandre u bradu, itd...

Foto: TV Pink Printscreen

Što vas boli toliko duks? Pustite Jovanu da živi na miru. A Rialda što preokreće priču.. - pitala je misica.
Ti sebi opravdavaš što uzimaš duks od zauzetog, i ti tada bila zauzeta, a ti svašta Stefanu zameraš. A što Sandru odjednom napadaš, a ona te je branila, imam pravo da mislim da radiš zbog toga što se približila Anđelu - pobesnela je Ermina.
Meni je očitao da se Rialdi sviđa Stefan - ubacio se Lepi Mića.
Ja sam juče postavila pitanje Sandri, u čemu je razlika između nje i mene, i ona ima dečka - rekla je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto ti tražiš uporno opravdanja? Ne upoređuj se sa drugima. Svako je različit. Zašto upoređuješ stvari? Ima razlika, ti si se klela u vezu, j*bala mame svima, ja nisam. Ti ne znaš kako ja živim. Nemoj ti svoje postupke, tuđe komentare da porediš - urlala je Sandra.
Svi su bili protiv mene, osim Kristijana i Zerine, onda je Sandra promenila mišljenje kada sam joj dublje objasnila vezu, zato me je podržala - dodala je Jovana.
Ali si ti lažno predstavila vezu kao idealnu, zato je i Ša bio na udaru, zato je razlika - ubacio se Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja stojim iza toga da je ona klošarka, toliko me je iznervirala, u momentu kada se okreće: "P*čka vam materina svima", ja se okrećem i kažem i tebi. U svakom slučaju, poenta je da je ona sinoć komentarisala Sandru u bradu, kada je potegnuto pitanje o zalagaonici, ja sam sedela i komentarisala... - pričala je Rialda.

Nastao je opšti kolaps u emisiji. Lepi Mića je branio misicu, dok ju je Ermina žustro napadala i govorila joj da je gora do Ive Grgurić. Đedović, koji je inače na strani misice, rekao je da misli da Jovana pokušava da zataška priču o duksu time što pominje Sandru i Anđela.

Ja vraćam na klip, a vas dvoje bijte svoje bitke - poručio je Đedović.
Rialda treba da gradi svoju karijeru, a ne da me ogovara kad spavam. Ja vidim šta radi Rialdina ekipa. Rialda priča ovakve stvari jer joj to odgovara - poručila je misica.

Emisija se privela kraju, a nastavio se sukob.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.