AKTUELNO

Sve je pokušala da mu objasni!

Nakon što su se zadrugari razbudili, došle su na red i njihove dnevne aktivnosti. Sandra Rešić i Kenan Tahorović su se osamili napolju i razgovarali o Teodori Bilanović, koja je iznela detalje da se dopisivala sa Kenanom, pto je pokvarilo njegove odnose sa Rialdom Karahasanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je ribelarna i nema te momente da veruje, ali daj joj vremena da procesuira sve i da se ohladi! - rekla je Sandra.
Znam, neću ništa da pokušavam! - rekao je Kenan.
Ipak su to neke informacije, koje su joj se poklošpile i sada ja je razumem. Sada je njoj sve zbrkano u glavi, ona sada pakuje sličice i ima neke teorije zavere. Tu smo gde smo, i ovde je takva situacija da moraš da preispituješ sve milionm i jedan posto. Ja sam sinoć rekla da je mala Teodora ološ, rekla je svima, pa čak i Vladimiru za kojeg je znala da imate konflikte, ali Vladimir to nije uradio! Ona da je htela to sve da kaže, i da je Rialdi želela dobvro, ona bi rekal na početu i posebno sada kada su se družile. Ona je trebala da je odvuče na stranu i da joj kaže sve, a ne ovako. Ovo sve je urađeno planski i ono što je rekla Đedoviću na klipu smo videli - rekla je Sandra.
Ja ne znam zašto je ona Rialdu napala, šta joj je ona uradila. A juče je rekla kako veruje u našu ljubav. Ona mi je rekal meni ako je pričala da meni nije stalo do svega ovoga, ali ja nisam obraćao pažnju - rekao je Kenan.
Samo joj daj malo vremena, jer ima mnogo nelogičnosti i oan ej to namerno uradila, jer je Rialda njoj koleteralna šteta, a tebi se sveti zbog budžeta - dodala je Sandra.
Ja sam nju dodao pre Zadruge, znao sam kako izgleda io nisam lud. nisam je muvao, bila je soba pored mene i ja sam na prozoru pričao sa njom i sada kao ovo. Nema nikakvog dokaza, možda sam je zvao na kafu ali se ni ne sećam. Sećam se i da smo se pitali gde je ona, nije ušla sa nama a znamo je iz karantina - objasnio je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga