AKTUELNO

Za sada samo druženje.

Sanja Stanković i Filip Car su bili u izolaciji, pa pričali pre spavanja o večerašnjim temama i njihovom odnosu.

Foto: TV Pink Printscreen

Da sam ja hteo da mi prođe kod Milice, uspeo bih. Ali ne želim da ulazim sa njom u sukob jer mi je draga. Ali me ne zanima kao žena za vezu. Ovo za stolom, za decu, sprdali smo se. Ona je počela iz te zaje*ancije kako eto vidiš, pa provuče tebe, kao da je poluljubomorna - govorio je Car.
Ne zanima me. Ti se sprdaš - rekla je Sanja.
Ja bih ustao i rekao, mi se nismo ljubili, sprdam se, Sanja mi odgovara. Nisam se sprdao ni sa kim drugim. Ako dođe do toga, biće transparentno, ja nemam problem. Više od svih mi odgovaraš ovde - nastavio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Paše mi pričati sa tobom, i samo sa tobom ću se družiti. Veruj mi, samouveren sam, mogu da napravim šta god poželim. Video sam da neke stvari radim glupo - nastavio je Filip.
Ispada da su te svi odje*ali, pa mi se svi smeju - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Da smo na početku imali bolji odnos, možda bismo bolje završili nego ti sa Anđelom i ja sa Minom. Ja sam napolju mnogo drugačiji. Prija mi tvoja pažnja i da ti se posvećujem i ako bude sve kako treba, želeo bih da imamo zdrav i ispravan odnos. Meni kad je glava hladna, onda je sve drugačije - pričao je Car.
On meni kaže da si fina,ali nije tako. Jesi dostojanstvena. Čim si ti njemu fina, zaljubio nam se mačor. Družite se ovako, ali veza kao veza će da donese loše i tebi i njoj. Nemoj da brzaš, upoznajte se. Ja sam se pokajao što sam ušao u vezu sa Paulom - ubacio se Tomović.

Detaljnije u videu ispod teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga