AKTUELNO

Ne zna šta hoće!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Nakon snimka na kojem su Danijel Višić i Anja Todorović koji su razgovarali o Anjinoj vezi sa Jovanom Cvijetićem Cveletom, voditelj Milan Milošević je tražio komentar od Cveleta. 

Ona je očigledno srećna kada nije sa mnom,a niko ne vidi situaciju kada ona mene podode. Ona sebe pere. Vidim šta oni pričaju o meni, ali me ne zanima. Ona svima živima potencira priču da sam ja pokušao nju da ubijem, ali meni nije jasno što to toliko preuveličava. Samo pričaš da si ti nesrećna, da ja tebe mrzim. Mene ubija sve, ona je jutros plakala u krevetu jer priča kako ja nju mrzim, da ja nameštam sve protiv tebe. Ja ne želim da ona ima stresove, smirijem situaciju ali ona stalno pravi problem - pričao je Cvele.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti pričaš kako bi to rešila napolju sve, a njega ovde ubijaš - konstatovao je MIlan
Ti si ta koja hoće da se distancira od mene, a onda dođeš i sedneš pored mene, pa mi prebacuješ koliko puta sam te puta poljubio - rekao je Cvele.
Ja tražim pažnju - branila se Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni ovo liči na glumu, ali kada vidim kako Anja dr*a Cveleta, ona njemu konstantno baca rovce, ubija ga maskimalno - koemntarisao je Ša.
Ona sama sebe povređuje. steže se kako bi ostale modrice. Ti njega vređaš, ti njemu nabijasš tenziju, i govoriš kako ti je loš u vezi - pričala je Tara.
Da ja sam negativna, ja sam loša ovde. Mi se volimo i mi ćemo da budemo zajedno - rekla je Anja.
Ja pričam iskrenno, loše se ponaša prema njoj - dodao je Danijel.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.B.

#Zadruga