AKTUELNO

Teodora joj smeta?!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Nakon snimka na kojem su Teodora Bilanović i Milan Janković Čorba pričali o njima i njihovom odnosu, voditelj Milan Milošević je tražio komentar od Maje Marinković

Ja sam njemu dala previše na značaju. Teodora da je htela da bude sa njim, bila bi. On je muvao razne ribe, ali njih dvoje su imali nešto van rijalitija sigurno - pričala je Maja.
Ja sam na Majinoj strani bila, bila sam njen poštar i ispitivala sve o Teodori i Čorbi. Ona je svaki put bila sa Čorbom kada Maja nije tu. Teodoru su povezivali sa Tomovićem i Franom, to joj je odogovaralo. Što se tiče Čorbe ja sam Maji rekla u startu isto veče da se on ružno poneo, ja nisam skontala njegove namere, ja sam Maji verovala, ali ona meni nije. Što se tiče Teodore i Čorbe ima tu pozadine - pričala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Na klipu je Teodora pitala Čorbu šta je rekao meni (Nadici), njih dvoje su delovali kao stara ljubav to veče na žurci. On je mene zagrlio i pijan meni govorio da zaštiti kad god treba, zato je ona njega i pitala šta mi je rekao - pričala je Nadica.
Ja sam ovde zgrožena šta priajtelji rade priajteljima. Bora, Čobra, Car i svi ostali. Ovde su kao devojke krive, ali ja nisam za Majinu i Čorbinu vezu, on je slab za nju, ali Čorba i Teodora imaju istoriju, i misterija su. Teodora nije Majii ništa kriva - pričala je Ana Bulatović.
Meni se Čorba zgadio, ja sam ga previše opravdavala, a Čorba je znao da sam ja imala emociju prema Janjuš, da sam bila povređena - pričala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Jao Majo šta radiš pa ti si jurila Janjuša i sada to radiš Čorbi. Ona se gubi, i nervira se zbog Janjuša - rekao je Bora.
Mi od prvog dana pričamo da se Čorba oduzeo kada je video Teodoru, a ti Maja i dalje nju komentarišeš, i nju i njega - dodala je Sandra.
Ja sam prema njemu bila fer i on zna zbog čega sam ja ušla u vezu sa njim, ali sam se vremenom zaljubila. On se distancirao od mene kada je ona ušla - pričala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

On muva i Teodoru i Milicu - konstatovao je Milan.
Što bih ja to priznao ali to nije istina - konstatovao je Čorba.
Ja znam da on mene nije muvao - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu ispod teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga