AKTUELNO

Skrenuli s teme.

 U toku je emisija "Gledanje snimaka", a komentari zbog prethodnog klipa Milice Kemez i Milana Jankovića Čorbe, su nastavili da se nižu.

Da mi je devojka, ne bi mogla da igra tako - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora je sada pod utiskom. Tvoja bivša devojka, Milica, ona može da igra ovako sa kim hoće, a tvoj drug Čorba ne može - rekao je Vladimir.
Ja sam htela da budem pozitivna i da igram. Nema veze sa tim. Ja tako igram. Razumela sam sa njegove strane, jer je video da sam smorena, pa je hteo da me oraspoloži. Uhvati me za ruku i odvuče me da igram. Kao ortak - dodala je Milica.
Moje pitanje je bilo ranije o ovom odnosu. Šta sam rekao, ovaj trio se raspada, i rekao sam da ispada Bora. Pre žurke sam im rekao. Sada se ispostavlja da su oni kod Bore u emisiji, kao gosti. Iako je to Čorbina emisija - rekao je Tomović.
Znaš koliko je to bitno, nije. Kakve veze ima emisija? Ja kažem Borina emisija uvek - pitao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Kriva sam, pogrešila sam što sam igrala. Evo molim te, Čorba, nemoj više da mi prilaziš. Nijedan muškarac - rekla je Kemezova.
Ja znam da je to Borina emisija. Nisam znao - dodao je Kristijan.
Ovo je ljudi, čije je stado ovaca, toga je i planina. Šta je Bora u emisiji, da nije njih? - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste Čorba muvao Milicu, i bio je pijan. Bori nije dobro, zbog nje. Pitala sam ga da li mu je prišao Čorba da popričaju i on nije. Ja znam da se zaje*avao, ali nije lepo. Trebao je Čorba da mu priđe i da kaže da je budala, nije fer, da nije razmišljao... Ja bih reagovala, ja sam zbog jedne rečenice napravila haos. A Bora hoće da spusti loptu i da pegla stvar. Ja ne bih pričala - govorila je Matora.
Čorba je takav, a mene iritira Milica, jer zna kakva će priča da bude jer je vezana za Boru - ubacila se Sandra.

Detaljnije u videu ispod teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga