AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević je pročitao naredno pitanje za Milicu Kemez: "Da li si poinovo piočela da se družiš sa Mišelom, samo kako bi nervirala Draganu. Sada pokazuješ svoje pravo lice, vreme je bilo?"

Foto: TV Pink Printscreen

Išla sam da bih Ani lepila nokte,a Mišel je meni nakon svađa nekih prišao i smirivao me, a onda nismo imali komunikaciju i ja sam osećala potrebu da ga pitam kako je i imali smo neki konverzaciju. Mene Maja stalno pita šta da radi, i njoj prijaju razgovori sa mnom, ona i ja se nismo svađale, a ovde smo sada malo bliže, Dragana mi je nije bila na kraj pameti! Milsim da ona nije ni htela da bude sa njim, barem je tako pričala. ja ništa ne radim namerno, a Mića je uveo nju kao moj prijatelj i to je rađeno meni namerno - rekla je Milica.
Ona to radi namerno, evidentno jeste. Maju su naveli kao moju najbolja drugarivca, jer ne može dobra je sa Milicom - rekla je Dragana.
Ona je najbolja prijateljica, tvoje najboplje prijateljice i terajte se tamo! - vikao je Mića.
Sedi tamo, p*čka ti materina kurvetino jedna u duši! Ti si Mićo sa njima išao na ručak kada su me olajavale, a nisi mi ništa rekao, prijatelju moj! - vikala je Milica.
Milice lažove jedan, ko te j*be lažove sram te bilo, smrdljivi lažove onaj! - vikao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja samo da kažem, jeste tako je Dragana je neko koga ja najviše volčim ovde, ali mi je krovo jer se ona distancirala zbog Milice, ali ja ne dozvoljavam da neko dira Draganu. ja sam Milici prišla par puta za neki savet, i bila je tu za mene kada mi je bilo teško, ali nju i Draganu ne mogu da stavim u isti koš. Dragana i ja ćemo razgiovarati, jer ne želim da je izgubim, i meni je zbog svega jako krivo - objasnila je Maja.

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga