AKTUELNO

Nova rasprava!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević je pročitao naredno pitanje za Vladimira Tomovića :"Da li ti je ikako u glavi bila mogućnost da se Paula i Fran igraju?"

Foto: TV Pink Printscreen

Pa ja sam i rekao da joj ništra ne verujem, i ona to zna! Jedino u šta sam počeo da verujem, je kada smo bili sami sve je imalo smisla, i nismo pričali o rijalitiju i bilo je lepo, ali ja ne verujem nikome ovde! Ako je ovo njihova igra svaka čast, oni na to imaju pravo jer ja sam prvi koji maše zastavom o tome kako se igra. Ona i on su nova tura rijaliti igrača, a Fran je dečko na prekidan koji plače, smeje se, šlihta kako ga pritisneš. Paula je neko kome sam ja rekao da joj ništa ne verujem, i to nije strašno - rekao je Tomović.
Fran je spontan i prirodan i emotivan, zato ga neki osuđuju i pričaju kako je emotivno nestabilan, a Paula je neko ko je izveštačen, a ja podržavam Frana - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Paula je kiksnula svojom igrom i napravila velike probleme, a svo svoje nevaspitanje i laku moralnost je pravdala kao nekom igrom, ali tu nema igre njene, jer je ona nadigrana i ona je devojka koja je zapravo takva kakva je! - rekao je Đedović.
Ja ne znam da li je realno da neko misli da je to igra, i sada neće više biti tako da ona dolazi kod mene! - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga