AKTUELNO

Nadica je prisutna na svim frontovima!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje, bilo je za Rialdu Karahasannović.

"Zašto danima peckaš Nadicu? da li je tzo zato što je bivša tašta Slobe Radanovića?" - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Naš sukob je na ličnom nivou. Samim tim, ovo nema veze sa nadicom, sve pre ovoga sa Kenanom. I kada se dešavala situacija između nje i Vuka, ja sma joj rekla da je ovo takav projekat i da je morala da bude spremna na to d aće biti prijatnih i neprijatnih stvari. Ona je rekla da bi sve zamenila za taj momenat, za sve što je danas, a opet je postigla neke stvari, a samim tim, to govori o našem odnosu ovde. Sedele smo jedna prekoputa druge, sve do momenta kada je počela da me omalovažava. Svoju frustraciju je, okomila na mene. To nema veze sa Slobodanom, jer on nije sa njom u kontaktu, a čak i kada je Slobodan pevao, ona mi se žalila što joj nije mahnuo, iako je trebala da ga pljune, pa sam joj ja ispričala kako je u odnosu sa mnom bio ljigav. Tvoja ćerka je počela da se bavi muzikom u tridesetim, i kada su bila pitanja novinara na kraju, ona mene skenira od glave do pete, pa je posle svega počela i po fizičkom izgledu - rekla je Rialda.
Nadica je pre dobila isto pitanje - dodala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se sećam kada je Nadica rekla Rialdi: "Mama ti je jako lepa žena, ti mora da si na tatu" - ubacila se Tara.
Ja nemam pojma! Ja sma sada htela da kažem da mi je drago da je gledalac uspeo da reši ovu enigmu. Ja nemam averziju prema tom detetu. Svaku uvredu prema njoj je bila reč njenih kolega. Ne znam zbog čega ima averziju - dodala je Nadica.

"Sanja, kao nadičina miljenica, kako te ona tada zvala, zašto nisi stala u odbranu iz zahvalnosti sa Kenanom i Rialdom? Da li su masaže preovladale?" - glasilo je pitanje za Sanju Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, ona je danas stvarno pokušavala - rekla je Rialda.
Kada je u pitanju ono što je bilo za Kiju, ja sma prva rekla da je pogrešila, da se ne bi protumačilo onako kako se protumačilo. Imala je 3 prilike da ispravi, a sada je nastavo haos. Ona je tada htela neke stvari d aizbegne, a napravila je još gore - dodala je Sanja.
Mi stvarno otvoreno pričamo, mi ne pričamo o ovoj temi što je bila. Jasno je da dete hoće da skrene pažnju, ali ja imam svoj stav o tome - komentarisala je Nadica.
Poenta je da ti nju braniš, a ona tebe ne brani - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Rialda, ti si car, ja sma te slušala malopre, tebe boli uvo za sve! - vikala je Matora.
Ja sam danas napala Taru i rekla joj da ne napada Nadicu! - pravdala se Sanja.
Sanja, tebe Nadica uvek brani - komentarisao je Mića.
Pojela sma go*na sa njima - rekla je Zeljkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga