AKTUELNO

Evo šta je poručio.

Marko Janjušević Janjuš je ustao posle Brendona, kako bi progovorio o svojim problemima sa zadrugarima. Prvo se dotakao odnosa Filipom Carem, koji mu je juče tražio pare za kocku, uzeo prženice, a kada je dobio na kocki nije mu dao ni dinar.

Foto: TV Pink Printscreen

Nebitno, od sada znam kome ću da dajem kad imam. Ne zanima me, da mi je brat rođeni, ne zanima me - rekao je Janjuš, pa nastavio:
Što se tiče moje svadbe sa Aleks, nemojte da mi prilazite, da govorite da smo slatki itd. Aleksandra i ja smo se dogovorili da pravimo svadbu i morate da znate da je to vrsta performansa u rijalitiju. Aleks mi je ovde trenutno najdraža osoba u rijalitiju. Voleo bih da ovakav odnos imamo do kraja rijalitija. Ja imam pravo da se povežem sa kim hoću, nema potrebe da iko gura u bilo šta. Objasnio sam zbog čega ne mogu da ulazim u odnose - nastavio je košarkaš.
Ali Aleks je rekla da se ti njoj sviđaš - dobacio je Stefan Karić.
Fizički, dobar je momak - pravdala se Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima dosta razloga zbog kojih ja neću ulaziti u odnose. Nisam u svojoj glavi raskrstio neke stvari, onda ne bih bio ja ja da uđem u vezu. Ne želim da budem u takvim odnosima u rijalitiju. Što se tiče moje šale, sve ću to da radim. Svadba će biti zanimljiva. Mnogi pričaju da sam se razveo u rijalitiju i da ću opet da se oženim, ne ljutim se. Bolje da se ženim, nego da se bijem - nastavio je Janjuš.
To je Maja rekla - ubacio se Karić.
Ja se ne ljutim. Maja neće biti matičarka, ali nema veze i da je rekla, ja se ne ljutim da kaže te stvari. Neće me to doticati. Ako hoće može da bude matičarka, ali ako bi ispoštovala profesionalno, može da bude, nije problem. Ermina je napravila svadbu kao da se ženi princ od Monaka. Janjuš se jednom ženi u rijalitiju, možda i tako bude. Evo svi čekaju svadbu, pa tako i ja. Aleks će biti jedna od najlepših mlada. Biće svakakvih situacija, ne bih voleo da upropastite taj dan, da se zezamo i da bude veselo. Svi su pozvani na svadbu i svi smo rođaci. Videću možda da li ću menjati matičara, pa da dam drugu ulogu (Maji) - istakao je Janjušević.

Foto: TV Pink Printscreen

Brenda će se pojaviti kao sestra Janjuševa iz Amerike. Voleo bih da Bora nema nikakvu reakciju. I želim da pitam Čorbu da li sam dahtao kada sam ga masirao i da li Janjuš misli da sam homoseksualanc? - pitao je Brendon.
Nisi - odgovorio je Čorba.
Ne mislim, ali kad ovako radiš i dahćeš... - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je ovo ljubomorni momenat zbog toga što masiram Čorbu - poručio je Brendon.
I da znate, na svadbi ću se ljubiti u usta, pravo, ali vez jezika - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.