AKTUELNO

Ne želi da pređu granicu.

Branislav Radonić Brendon je ustao posle haosa Lepog Miće i Nenada Aleksića Ša na porodičnom sastanku, kako bi progovorio o svojim problemima.

Foto: TV Pink Printscreen

Primetio sam s*ksualni govor sa Borine strane kada sam obučen u Brendu, zato mi je neprijatno da se presvučem. Dolazim do zaključka da se on loži na Brendu, a ona nije zato napravljena. Ne samo ti, nego i drugi ljudi - pričao je Brendon.
Nemoj mene ubacivati - rekao je Bora.
Samo sam to pomenuo, smeta mi svašta u ovoj kući, prašina... Malo ste flipnuli, ja nisam ovde od početka da bih bio uvučen u centrifugu, rekao sam eto šta me iritira. Neca mi se posle razgovara sa Borom na neki način izvinio. Caru sam isto zamerio što mi je posle onog razgovora sa Borom nešto prebacio, ali sam mu prešao, dao još jednu šansu drugarski. Sve u svemu, počeo sam da se družim sa Čorbom, drago mi je što sam ga upoznao. Podsetio me je na zdravu ishranu, da treba tome da se vratim. Car me je pitao da li imam novog drugara i gde sam tu ja, posle smo sve rešili - nastavio je Radonić.

Foto: TV Pink Printscreen

Klasično ljubomorisanje - dobacio je Stefan Karić.
Ja sam to rešio, kao i ovo sa Borom. Nemam potrebu da silujem kadar, radim sve organski. Ali ovo ništa kritično, ništa strašno - zaključio je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Brendone, ja sam tebi dosta dopustio, ali ne da mi dahćeš dok me masiraš. Ne odgovara mi da mi zabijaš prste u uši i oko vrata - poručio je Janjuš.
Ti si mi rekao da te stiskam jače, ja stiskam jače, naravno da ću da se zadišem. Nisam robot, iako tako izgledam - dodao je Brendon.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.