AKTUELNO

Iste muke ih muče.

U ranim jutarnjim satima, Nenad Aleksić, Ermina Pašović i Marko Janjušević su razgovarali u prostoriji za pušenje, gde je reper izneo svoje najveće probleme cimerima iz Bele kuće. Naime. on se sve vreme žalio, dok su ga Erminba i Janjuš bodrili da nastavi napredd, uprkos svemu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam glup ja znam sve, ja ne bežim od problema nego samo želim da se smirim. Znam šta me čeka kada izađem napolje, čeka me razvod, osude i svašta. Ponižavanje me čeka, a ja sam jedini koji sam izgubio sve i ispadam psihopata! Ja sam ispao loš i meni nema odbrane. ja sa uz Ivanu sve napravio, ona je bila uz mene i sve smo zajedno stekli, porodica joj je super, porodica bajka, sa njom sam živeo bajku! - žalio se reper.
Ja tebe sve slušam, i taj tvoj problem koji imaš, moje je bio isri, ali puta deset! Imam dete, nemam stan, živeo sam kod žene, video si šta mi se desilo. ja sam napolju bežao i menjao lokacije, da bih došao do stadijuma da se ubvijem, ja sam udrao glavom i moj mozak nije imao funkciju i zvao sam ženu da mi pomogne, jer sam odlepio - rekao je Janjuš.
Ti ne možeš tako da toneš, ostani ovde i bori se. Ja sam htela par puta da te urnišem, ali sam se suzdražavala. Svako ko te voli, i nastaviće veruj mi. Ostani ovde i barem uzmi taj novac koji si zaradio, da ne bude sve za džabe - savetovala ga je Ermina.
Ja sam svestan svega i sam sebe krivim za sve! Mene najviše brine jer ću napolju biti najgori, a nisam najgori i to će me sahraniti - dodao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga