AKTUELNO

Ovo treba da se zove "Praznik za oči"!

Nakon što su pripremili sve svoje đakonije koje su se našle na večerašnjem meniju, Jovana Tomić Matora, Bora Santana i Milan Janković Čorba rešili su da pozovu svoje goste koji će degustirati pripremljena jela, a to su bili Anđelo Ranković i Vladimir Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo je pre same degustacije dao definiciju o proteinima, sportistima, kao i ishrani koju konzumiraju kada su napolju.

Posle treninga, nemojte da unosite čiste šećere, već one zdravije - savetovao je Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Za ručak imamo pileće medaljone, a za večeru taljatele - objasnio je Čorba potom.
Ovo je odlična kombinacija što se tiče obroka, a ukoliko želite čistu mišićnu masu, tu bi bilo prostora za još nekoliko obroka - fovorio je Anđelo.
Telo je matematika, ti moraš da znaš da li želiš da budeš u kalorijskom deficitu, ili suficitu. Sportisti imaju i tabele sa bodovima, koliko su uneli, odradili treninga i ostalo. Ja na primer, danas, da ne bih gubio na mišićnoj masi, a mora da unesem koliko sam potrošio, zato mi treba više obroka. Čorba ima pesmu gde se spominje keto, ta dijeta jeste takva gde samo unosiš masti i proteine. Jeo sam i 30 belanaca dnevno, uz malo mladig sira na primer - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam uglavnom mislio sve što su oni pričali, a ovo je za čoveka koji želi da zadovolji svoje apetite - dodao je Janković.
Mislim da vi treba samo za ovo da dobijete nedeljni budžet, ovo je prelepa emisija, ljudi koji rade inovativne stvari, mislim da zaslužujete nedeljni budžet za ovo, svaka vam čast! - dodao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga