AKTUELNO

Ona im poručila da je inače još gora.

Po mišljenju gledalaca, na prvom mestu u izboru za najumišljenijeg zadrugara našla se Jovana Ljubisavljević:

Jovana se dosta promenila, ali mogu da kažem iz ličnog primera. Ume to Jovana, umislila je da je iznad svih nas, govorila je da se ne bi družila sa nama, jer smo sve lezbejke, 2000 dinara. Ima te neke momente - prokomentarisala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam ni iznenađena nešto. Stefan i ja smo sada o tome razgovarali, oko Ša, Mišela i mene smo se dvoumili. Kada me upoznaju ljudi, onda promene mišljenje. Ja bih se osvrnula na Matorino izdanje... Smatram da nikada nisam nikoga lično uvredila, ni na snovu fizičkog izgleda - objašnjavala je Jovana.
Nema ona samo prema ženama taj stav, nego prema svim ovde - dodala je Ermina.
Potpuno se slažem, čak ju je i Stefan naveo. Umislila je da je iznad svih žena tu. Otkad je sa Stefanom u vezi, umislila je da je najbitnija na svetu - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Još sam gora van, roditelji su me pitali zašto ćutim. Bila sam u vezi i plašila sam se kako neko moj to posmatra - govorila je misica.
Ona se sada diči time - dobacio je njen dečko, Stefan.
Primetila sam i ja promenu posle ulaska u vezu sa Stefanom. Da, ume ona tako da "šukne" na kvarno - komentarisala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam ni ja iznenađen, tako se ona ophodi, ima taj čudan stav prema ljudima. I ja sam se jutros iznervirao... Danijel je bio u toaletu, ona pere ovde zube i njemu naređuje da izađe. To je to bahato ponašanje. Voli i lovu, ekonomična je - komentarisao je Karić.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga