AKTUELNO

Svi su se umešali!

U toku je "Izbor potrčka" a voditelj Milan Milošević je, pre nego što je prešao na izbor potrčaka, sa zadrugarima prodiskutovao o aktuelnim dešavanjima koja su obeležila dan za nama.

Nakon Nadice Zeljković, Vladimira Tomovića i Rialde Karahasanović, svi zadrugari komentarisali su izjavu Kenana Tahirovića da bi se odrekao Nadice, ukoliko bi mu ona bila majka.

Foto: TV Pink Printscreen

Da sam ja nju, kada je izašla iz keca, pitala kako je, ona bi svaki dan plakala. Evo kako počinje, a kako se sve završava. ja moram da se otvaram ponovo - govorila je Nadica.
Čudno je da brinete o majci, a ne mislite o ćerki - dodao je Stefan.
Mi smo sve ignorisali - nastavljala je Nadica.
Pitam te kao sestru, zašto si ušla ovde, kada će te svaki detalj podsetiti na to?! - vikao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Moj problem bila je ishitrena reakcija - rekla je Nadica.
Ja sam rekao da bih joj stavio čarapu u usta - ubacio se Đedović.
Jesam pogrešila što nisam pomislila na one boli, eto pogrešila sam, ali ne želim da se podsećam. Želim da ignorišem, zaboravim, više nikada ništa ne osetim. Kenan ima pravo da misli šta želi, ja o tome ne razmišljam - govorila je Nadica.
Ja imam taj neki čudan poriv, a rekao sam joj da ne tera miša, jer će isterati slona. Rekao sma joj da sedi mirna, da se brca, nju koštaju te stvari, i neslušanje saveta, jer nije iskusna u ovakvom formatu, jer se iskopa sve najgore. Ono što je Kenan danas rekao, ja sam rekao d abih se ja opasao dinamitom i došao ovde da to moja majka radi. Jer ne bih mogao da slušam majku kako banalizuje i omalovažava sve što sma ja preživeo. Reakciju od svoje majke mih očekivao u najboljem slučaju da kaže da ne želi da govori o ološima. Sve negativne epitete, stvari, ja bih dodelio toj osobi d abi stala tu, sa tom temom. Nadica se davi u živom blatu, to nema veze s avezom, kakva crna Tara i Luna. Ti neke stvari kao majka ne možeš da potisneš. Meni kada klecne noga od umora, mojoj majci nije dobro. To da je neko izbrisao iz pamćenja... Pa gde postiji ta gumica da ne vućemo traume? - vikao je Đedović, pa nastavljao:

Foto: TV Pink Printscreen

Da si me slušala, ne bi ovo bilo! Nadica bije ličnu bitku sa Tarom preko leđa sopstvene ćerke! Ja da sam u ulozi deteta, ja vrlo biram reči kada se obraćam Nadici, a da ne biram reči, ono što bih rekao, verovatno bi lupala glavom. Ja nikad u životu ne bih voleo da moj roditelj dođe na televiziju, i da pere Lunu, i da ona treba taj stan da ti otplati. Ja sam to tako shvatio, posmatrao sam je i da sam slušao to kao njeno dete, ja ne znam šta bih uradio - govorio je Đedović.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga