AKTUELNO

Haos već na početku!

Upravo je počeo "Pretres nedelje", a zadrugari trenutno polemišu o današnjoj podeli budžeta ovonedeljnog vođe Kenana Tahirovića. Nadica Zeljković je otvorila debatu, pa je nastavio Vladimir Tomović.

U tim trenucima kada se to dešavalo, Kiju je vređao njen muž. Ne može da te uvredi ako je neko u odnosu sa tvojim mužem. Nisam ja došao da zameram Kenanu. Kada sam ja nakon izlaganja, kada je izgovorio tu rečenicu, on je rekao da ne oseća pokajanje. Nemam ni ja dete, a ne znaš ni ti Rialda, pa ne mogu da kažem kako se dete prodaje, ali Kenana u ovom trenutku, ko voli roditelja, da mogu da vratim minut da mogu jedan minut da mu se izvinim i zagrlim. Od roditelja se tako lako ne odriče. Mogu da kažem da si ti čovek sa jako malo osećanja, najveći egocentrik si ovde - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti ćeš da pričaš! Ti govoriš o sebi ovde sedam meseci, kao da si neko, za mene si nula - vikala je Rialda.
Marš smradovi, go*na jedna, došla si da ga braniš! Za mene ste do kraja go*na, ne zanima me, on je danas rekao da bi se svoje majke odrekao zbog jedne rečenice - uzvratio je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Presmešan si! - rekla je Rialda.
Je l ' tebi cilj života da braniš momka? Rekao sam, ko je voleo i ko zna da voli, majki se ne odričemo! - nastavio je Tomović.
On skuplja poene na osnovu moje izjave. Vidim da se dogovaraš sa Kristijanom da napadneš - rekao je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Seoska budala, cirkuski zabavljač! Eto toliko od tebe, tvoja reč ne znači ništa! Svojim polnim organom moraš da nadomestiš ono što nemaš, mozak - nastavila je Rialda.
Pošto vi želite da mene napadate, ja moram da se branim. Kažu da skupljam poene, ako sam te uvredio nečim, ja se izvinjavam. Evo ovako, kada boli, onda vas nazivaju siledžijama, ali im nije smetalo da sede pored njega dok ih mazi. Ja ne mogu da skuoljam poene kod nijedne osobe koja ne pravi greške. Za mene je ono bila najgora rečenica njegova od početka rijalitija. Lako je ćutati i biti lep, ali kad treba sat vremena da pričaš ovde... Posle ovoga danas, od blata mogu i pametnijeg da napravim - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga