AKTUELNO

Nije mogla da prećuti.

U toku je raspodela budžeta, a naredni budžet koji je vođa Kenan Tahirović dodelio, bio je za Moniku Horvat.

Mali budžet za tebe, smeta mi što stalno govoriš da hoćeš kući, a znaš da ti svaka svađa sa Matorom ovde produži život ovde još nekoliko nedelja - počeo je Kenan.
Ako mi zbog toga daješ mali, onda... Ne možeš da očekuješ da ja ćutim nekome kada me neko napada. Ja ne diram nikog prva, osim ako mi neko dobacuje. Ako želite da idem kući, ignorišite me. Šta je problem? - pitala je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto si pravila priče? Napravila si priču oko Amerike, pa se usra*a i rekla da je to laž? - rekao je Kenan.
Jer sam čula priču da sam ja kidnapovana, i zato sam malo htela da napravim foricu. Iskreno, bilo mi je dosadno, a sada Kenane, ja mogu da probam da ćutim dve nedelleje, ili da mi bude interesantno da se svađam. Ja nemam problem sa tim! - govorila je Horvatova, pa nastavljala:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ovde priče dobila zbog Matore, a ne zbog te priče koju sam izmislila. Ja više neću da pravim priče, ja ću samo da se branim kada me neko bocka - rekla je Monika.
Naredni budžet za maserku Sanju, što mi sređuješ ovu lepoticu kada izađemo da bude ko Bog. Nastavite tako... Drago mi je što ste počele da se družite tako, sve više i više... Drago mi je da tako utičeš na nju, i da imate zanimljive priče koje se ne tiču rijalitija. Sa vama sam najviše, i jedva čekam da me masiraš - rekao je Kenan.
Jovana, tebi zameram na svađama sa Stefanom. Znaš i sama koliko sam te podržavao i bio za tebe, niakda nisam verovao u priče koje su se pravile, i tvrdim da se to nikad nije desilo. Mnogo si jača od kada si sa Stefanom, ali si i bahatija - dodao je Kenan i dao joj mali budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga