AKTUELNO

Šokirala zadrugare.

Aleksandra Nikolić došla je do Janjuša i ispričala mu šta je sve Teodora Bilanović doživela na Tajlandu. Ona je prethodno ispričala zadrugarima kako je tamo videla performans žena koje vade stvari iz svog polnog organa, između ostalog i žive ptičice. Ovo je zaintrigiralo Janjuša, pa je odmah pozvao Teodoru.

Teodora, sedi malo, ispričaj mi to - pozvao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Žene plešu, mogu svi da gledaju. Prvo plešu striptiz, pa se ližu... Sve je dozvoljeno. Imaš sa strane svi gledaju. Posle toga dođe taj ping pong deo, svi im se dive, te mlađe žene. Prvo krenu da vade loptice, stanu i pucaju. Onda vade neki veliki konac i to isto vade, pa neke predmete, rekvizite - pričala je Teodora.
Au, Bože gospode... A ti vidiš vaginu normalno - čudio se Janjuš.
Da, i slušaj ovako, neke cvetove. Onda ptičicu. Uzme, izvadi ptičicu ove veličine. Nasa je bilo šest, mi gledamo, smejemo se, sigurno gumena ptičica, kad ono krene krilima. I onda ona uze i opet je stavi, pa je opet izvadi i ptičica odleti. Mi smo se šokirali - nastavila je Bilanovićeva.
Druže, šta je to... Šta može da joj stane dole, mogla je i tebe da izvadi i da te vrati. To je tamo popularno? - upitao je bivši košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Da - rekla je Teodora.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.