AKTUELNO

Sve joj ispričao!

Nakon što je poludeo posle razgovora Maje Maeinković i Marka Janjuševića Janjuša, Milan Janković Čorba i Teodora Bilanović porazgovarali su o odnosima u kući. Kasnije, Čorba je Teodori prepričao kako je sve krenulo sa Majom, tega je Bilanovićeva sve vreme ispitivala.

Maja dobija podršku da uđe u vezu sa mnom, Đedović je tera, a posle tri dana on meni govori da Maja jede go*na. I ja nisam srećan. Ja ne znam njenu prošlost, ja sad kao treba nešto d arazmrsim, ja ne vidim ništa, sve veći čvorovi. I ja onda stvarno sanjam moju majku. Osetio sam da ne treba da se borim za ovo. Posle sma skontao da treba da radim samo ono što me ne čini srećnim - rekao je Janković.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta te tačno ne čini srećnim? - pitala je Teodora.
Pa rijaliti veza. Sve ono što se desilo, meni ne daje neku nadu. Ja ne verujem. ja sebe ne smatram posebnim likom, ko može takvu ribu da ima. Nisam mogao da verujem da se ona zaljubila u mene, nisam znao šta se dešava. Posle kada sma se povukao, ne znam da li sma uradio pravi potez - nastavljao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle su krenule osoude, da sam iskoristio, pa ovo pa ono. I celu priču posle znaš, i onda je krneulo da se rađa sve ono što je pre svega trebalo da se desi. Ta bliskost i sve to, rezultiralo je ovo večeras - dodao je Janković.
Da, razumem - dodala je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga