AKTUELNO

Skandal!

Milica Kemez bila je šokirana saznanjem da joj je Sanja Stanković podmetnula nogu zbog sujete i ljubomore zbog toga što je Filip Car izjavio da je ona jedina devojka za koju bi se borio. Podsetimo, Sanja je tvrdila kako nema emocije prema Caru, bar ne ljubavne, ali ipak se ispostavilo drugačije, bar po rečima Kemezove.

Foto: TV Pink Printscreen

On meni kaže da bi se za mene borio, da sam ja jedina u kući, a ovo čujem prvi put da se oni muvaju! Znaš šta mi se desi, izađem ja da šetam, sretnem Sanju, ona ne pita mene da idemo zajedno, tu negde kod radija i uhvatimo jedan krug da pričamo i neke nevezane priče i nailazi Car i on iznenađen što smo nas dve, i kaže Car da idemo nas troje da šetamo, ona kaže da ja idem da treniram, a ja još nisam tad počela - ispričala je Milica.
Meni se duša cepala zbog Frana i on krene u priču sa Teodorom, meni su njih dvoje vizuelno bili slatki, nije bilo hemije, ali slušaj nije ona sad neka zavodnica, devojka koja inače zrači tom energijom. Skloni se od mene, nemoj da me pipaš, teraš Pauli inat! - poručila je Milica Tomoviću koji joj je prišao i počeo da je pipa.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga