AKTUELNO

Ona ućutala!

U toku je emisija "Pitanja novinara" a naredno pitanje koje je novinar postavio bilo je za Natašu Radan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakve si promene videla kod Sandre? I sve ovo sa Natašom? - pitala je novinarka.
Pa ona se generalno udaljila zbog Tare i Ša, posle s eneke priče nisu poklopile, i ja sam pričala sa njom. Nemam problem što su ona i Anđelo bliži, i ne smeta mi jer tu nemam trunku sumnje, u poređenju sa drugim devojkama. Moje mišljenje o njoj se nimalo nije promenilo, iskreno, kada sam čula to od Teodore, htela sam da vidim o čemu se to radi, i gde je Teodora, ali i Sandra opet stajala uz svoju priču. Mene ne interesuje - rekla je Nataša.
Anđelo, kakav je tvoj odnos sa Natašom? - glasilo je naredno pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa ona je sela tu pored, ja sam i đedoviću rekao, nema šta, mi progovorimo malo, ali nemamo nameru, rekli smo vć onda. Nema tu više pino druženja, i ona tto oslilno zna. Znam da neće da prelazi tu granicu, nemamo ništa bolji odnos nego što je bio. Koliko progovorimo, progovorimo. Smeta mi što se potežu priče, kada Nataša sedne, jer to ljudi sa strane gledaju. Ispada budala i debil jer me proganja. Stvara se tenzija, gde ja to ne želim. Nemam potrebu da ona bude moja devojka ili simpatija. Zato ja njoj često govorim da neke stvari ne treba da radi, jer ispada glupo i bezbeze, jer i ja tu ispadam budala. I Sandra isto, upleten sam tu, čudno mi je. Ja sam podignut a tu je odnos njih dve. Ja sam Nataši rekao da možemo da budemo korektni, ili loši. Sada smo korektni, progovorimo, i to je to. Ne jurimo da se družimo. Ako nešto traje 6 meseci, odem negde da se sunčam, i ona dođe is edne tu, šta ja da radim? da se sklanjam svaki put kada ona dođe negde - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip je rekao da ne zna šta bi napravio da je na tvom mestu? - dodala je novinarka.
Ja kažem, ne znam više šta da radim, ja joj kažem da nešto ne radi, ona mi namerno kaže da hoće. Uopšte mi nije poenta da se ja ćeram sa Natašom. Ja sam njoj dozvolio normalan odnos, ali vidim d aopet kreće sve ono, i moraće da s ereguliše na ružan način, i da nemamo nikakvu komunikaciju - dodao je Ranković.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga