AKTUELNO

Skandal!

Darko Tanasijević ispred portala Pink.rs imao je pitanja za Branislava Radonića Brendona.

Kako se Bora ljubi?

Foto: TV Pink Printscreen

To je performans koji sam ja osmislio re dolaska u Šiamnovce, ja sam to lroditeljima rekao da ću uraditi tako nešto, to je bilo zezanje između mene i Bore. Urdadio sam to zato što sam u mogućčnosti. Ove godine ne pravim produkte, nema kandidata za to. J amsam odlučio da se osvetim Neci - izjavio je Brendon.
Ja mislim da si rekoa i da si bio oduševljen njegovim usnama - prokomentarisao je Darko.
To je sve bilo provociranje Nece - obajsnio je Radonić.
Svi dobro znaju, svi su gledali, to sad kad pitate sočni poljupci, nikad ga niste povezivali kada se grlio sa muškarcima. Ja sam mu dozvolio zato što je Brendon Brenda, uvek sam govorio o njemu sve najbolje, u Zadruzi 2, kada ste mi doveli transvestita, kada sam se nameski poljubio na blic, nikakav problem mi nije bio. Meni je Karić rekao sutradan da smo se mi stvarno poljubili, kada sam video klip, meni je to cirkus bio. Kada sam bio na Tajlandu, kada sam video transvestite, nijedno veče se nisam napisao, ne znaš da li je muško ili žensko. Ja nikakav problem nemam, mi smo se poljubili na blic. - objasnio se Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne moraš da se pereš - dobacivao je Neca.
To je najveća kazna za njega - rekao je Bora.
Meni je bilo teško, jer me je ponižavao, a ne zbog toga što su se poljubili. Meni nije bilo lepo, tek ćeš videti kako ću ti se usr*ću ti u život - poručio je tiktoker.
Neco, da li si bio ljubomoran kada si video Boru i Brendona?
Dobro, jesam - potvrdio je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga