AKTUELNO

Sad je sve jasno!

U toku je emisija ,,Pitanja novinara", a predstavnici sedme sile imali su pitanja i za Frana Pujasa.

Sad bih voleo da mi pojasniš zašto si odustao od neke afere ili ljubavi sa Teodorom i opet se vratio Mini i nakon svega onoga što si prošao sa njom i bio tužan?

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi kliknuo sa Teodorom, i eto. Nije mi to to. Ne znam iskreno, desilo se spontano nakon žurke, sviđa mi se Mina, ne znam kako drugačije da ti kažem! Ja volim ljudima dati drugu i treću šansu - objasnio je Fran.
Voleo bih da čujem i Teodoru. Teodora, zanima me da li Minu i dalje smatraš najboljom prijateljicom u rijalitiju?
Bilo bi suludo, ja i dalje mislim sve ono pozitivno što sam rekla za nju na nominacijama, ja se ne osećam tkao, ali sam ispala da sam namagarčena, uslovno rečeno, bilo bi suludo da ja potenciram da pričam sa njom i da se družim sa jom. Da je bilo koja devojka bila u pitanju, ona bi to uradila, to je bilo namenski, to što su mi zadrugari govorili, nisam htela da slušam i da stvaram neka mišljenja na osnovu drugih - objasnila je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam kakvo mišljenje imam o njoj, čudna je, dobra je priča samo u krevetu. Sa Minom ću videti kakva je situacija, neka ona dokaže da hoće nešto dalje, videćemo, eto. Noje to na meni - izjavio je Pujas.
Ovo je udar na moje dostojanstvo, neće biti druga prilika - tvrdila je Bilanovićeva.
Iskreno, šuplja priča između Frana i Teodora, kao i između Frana i Mine. Mina se našikala, Franu je ona zanimljiva i pre bila. Teodora i on su mi nekako smešni, karakterno nikako bliski, ali Mina je neko ko jedina od svih devojaka, ako izuzmemo Paulu, koja može da ga uzdrma - izjasnio se Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga