AKTUELNO

Šok!

Jovana Ljubisavljević u emisiji ,,Pitanja novinara" prokomentarisala je i odnos Rialde Karahasanović i Stefana Karića, te ga je uporedila sa relacijom koju ima sa Kenanom Tahirovićem i Anđelom Rankovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

To su neke stvari koje primećujem, počelo je sve od onog trenutka kada je stiglo pismo da Rialda izabere deset osoba koje su joj omiljene, Stefan je tu bio samo tri dana, i onda je on njen omiljen, a znaju se preko njenog bivšeg dečka, koji je njemu drug. Ja sam sigurna u sebe, u svoje postupke i sve bih uradila ponovo, ja sam to izabrala, pa guraću do kraja, pa dokle stignem - izjavila je Jovana.
Stefane, šta ćeš mi ti reći u vezi Anđela i Jovane, šta ti tu vidiš?
To su bile dve situacije, gde sam ja, možda sam i umislio, ali video da gleda Anđela u ogledalu, gde sam ja mislio da možda to nesvesno radi, ali ona se sama odala, jer sam se ja nago da vidim, kako znaš o kome se radi, ja ti tada nisam zamerio! Nisam ti rekao o čemnu se radi, sama si se odala! Ja sam njoj skrenuo pažnju u diskoteci za ogledalo, a ovde se sama odala - rekao je Karić.
Ja sam tad napravila kafu, otišla sam u to društvo, a onda su se svi razišli polako, Anđelo je sedeo u jajetu, Stefan je to slučajno video, kada je prolazio, on je rekao... Ne, on je mene veče pre toga ostavio za crnim stolom i to nisam radila iz inata, ja sam pričala sa Anđelom o nekim stvarima iz spoljnog sveta. Ja ovde i vlažim... Važim za osobu koja plače! - zbunila se Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga