AKTUELNO

Ne može da veruje!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a naredno pitanje koje je novinar postavio, bilo je za Paulu Hublin.

Na čemu zameraš Vladimiru? - pitao je novinar.
Nema više tih stvari - rekla je kratko.
Mina? - komentarisao je novinar.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa, sve što ona radi je namerno. Češkanje, guranje prstiju u uši, smeškanje... - rekla je Hublinova.
Da li primećuješ da se Vladimir nekada posrami što je sa tobom? - bilo je naredno pitanje.
Ne posramim se ja nikada, samo s epostidim samog sebe, jer ne mogu da je odbranim, jer su to činjenice. I onda zamerim sebi što smo oboje poraženi - ubacio se Vladimir.
Kada smo nasamo ne, a pitanja, crni sto i to - da. Kada dobije pitanja o mojoj prošlosti ja mu kažem da je sve znao - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimire, može li vaš odnos da potraje? Znajući da ona jede sline? - pitao je novinar.
Ne znam šta da kažem, nikada ništa nije sigurno. Meni je sa njom stvarno lepo, ona ima mnogo kvaliteta. Devojka je zaista...Moglo je ovo da bude mnogo lepše, da dobija pitanja o karijeri. Nije sve tako crno - dodao je Vlada.
Sa kim deliš cigarete? Fran, da li delite? - pitao je novinar.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana je mene pozvala da pušimo cigaretu, a onda je Paula ušla i uzela od nje. Mi smo sami ušli u pušionu sami, i zatim je ušla Paula, i onda ja nisam hteo da petljam. Ana i ja smo prvi - rekao je Pujas.
Iskreno nisam ni videla - pravdala se Paula.

Nakon toga, usledile su i kratke reklame, nakon čega se Vladimir posebno iznervirao zbog nepoštovanja dogovora koji je imao sa svojom devojkom Paulom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona nije izdržala dogovor, nema tu drugih ljudi, ali okej. Ja nemam problem, ali mogu i ja da budem sa drugim devojkama, danas me slaže za cigaretu, sutra za nešto drugo. Rekla je da neće da uzima cigare od drugih osim od tebe (Filip) i Janjuša! Ali dobro, lagan sam - rekao je Vladimir.
Znam sve, ali nervozna je, to je dim cigarete - dodao je Car.
Za mene je vo nepoštovanje dogovora, ali lagano, imam ja prečih stvari u životu. Dozvolio sam sebi da imam dodatne slabe tačke, baš mi to treba u životu, sad bih iskočio iz kože, lupao glavom o zid - dodao je Vladimir.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga