AKTUELNO

Maja rešila da stavi tačku za sva vremena!

Emisija "Pitanja novinara" je nedavno počela, a sudeći po nedeljama unazad, zadrugare i te kako čeka burna noć. Naime, zadrugari često umeju da kažu da je ovo noć raskrinkavanja, a kako će se večeras snaći, kada na račun pojedinih stignu i ne tako prijatna pitanja sedme sile, ostaje da saznamo. 

Kristijan Golubović je prokomentarisao odnos Maje Marinković i Milana Jankovića Čorbe.

Foto: TV Pink Printscreen

Vređa je i omalovažava da bi dokazao da mu nije stalo.Ovo je neki nakaradni odnos. Ovo stvarno ni na šta ne liči. Kada bi je on priznao kao devojku, i kada bi krenule kritike, ostavio bi je za 15 dana. Kada bi joj tada rekli da je čerečio i to, bila bi diskfalifikacija i pokazao bi se kao Čorba u najgorem svetlu. Evo sada Alenu kažite nešto, napadnite ga, on će se potući kategorično! Videli bismo posle da je u crvenoj zoni i to, ali Čorba ne daje šansu. On kada je priznao za devojku na dva dana, i kada su se obrušili na njega, on je shvatio šta znači jedno veče biti njeno veče. Onda je ona jela svoja g*na, pa ne znam šta smo sve čuli o njoj. Ne daj Bože da je krenula ona kanonada uvreda o njoj. Ispao je malo pi*kica. Kada joj ga uri, lepo, a kada treba da je odbrani od uvreda, onda je aljkavuša, keruša. Mi se stalno svađamo, kao moj prijatelj mora da sasluša savet - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Čorba imaš vremena da se popraviš, ako želiš da budeš sa njom? - komentarisala je novinarka.
Ja sam to rekao njemu. Ona jeste možda loša, ali moj prijatelj ne sme da je vređa na najgori način. Navijam da nikad više ne budu zajedno! On je slabić za to breme - ubacio se Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sve priznao - dodao je Janković.
Da su napolju cepali bi se kao rolerkoster, i bilo bi mnogo bolje! Bio bi sa njom sigurno, jer mu ona mnogo odgovara. Ono porno, u bade mantilu kada ga vidi, on odmah gleda... Kao, gde mu je kafa, on ima taj vajb. Ona mu nedostaje u normalnim ritualima tokom dana. Klinac i klinceza koji su zaljubljeni jedno u drugo - komentarisao je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da ponavjam svoje greške, ponoviću sto puta da to nisam želeo. Ja ništa nisam radio da bih nekog uvredio. prvi put vidim da moj rečnik nije u redu. Ne znam šta ću sada sa njom - dodao je Čorba.
Ja ne znam šta da dodam - rekla je Maja.
Ona se drži za slamku - nastavljao je Golubović.
Naš odnos je uvek bio nejasan, nismo bili zvanično zajedno, ali nekako bilo je... Nema ovo sve logike, ja sma osetila emociju, ali meni to nije dovoljno. Ja sam se trudila, i zaista smatram da nemam neku grešku veliku - dodala je Maja.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga