AKTUELNO

Maja mu vratila odmah!

Emisija "Pitanja novinara" je u toku, a sudeći po dosadašnjem toku iste, ovo veče definitivno obećava i u nastavku. Zadrugari su se okupili, kako bi čuli šta novinari imaju da ih pitaju, a naredno pitanje koje je postavljeno tokom emisije, bilo je za Maju Marinković.

Kako ćeš sada posle razgovora sa ocem? - pitala je novinarka.
Nisam znala da to tako izgleda spolja. Sama ću snositi odgovornost, ne želim da svaljujem na drugog odgovornost. Povlačim se iz te priče. Imaćemo korektan zadrugarski odnos, ja sam bila dosta korektna, neke stvari sam dopuštala, a mnoge stvari nisam zaslužila. On je dosta puta bio pažljiv, ali ta poniženja... Ja možda nisam imala realnu sliku, ali eto, neka to bude moja lekcija za ubuduće. Ne želim više da ulazim u takav odnos, da sekiram svoju porodicu. Žao mi je što sam mu priredila te stvari - rekla je Maja, pa nastavila:
Ne kažem ja, ja sam osetila i pažnju, on je uvek pitao da li sma gladna, da li se osećam dobro, ali bilo je i situacija da smo prisni, pa se sutradan pere. Sinoć je i sam rekao da se kaje. Ne mislim ja da on to radi namerno, ali ja to više ne mogu da tolerišem. Ja nemam ništa protiv njega, želim samo da se povučem iz priče - dodala je.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ćeš kada ga voliš? Misliš li da on tebe voli? pitala je novinarka.
Pa volim ga, ja sma to priznala, ali meni je zdravlje mog oca najbitnije. Ne želim to da dovodim u pitanje, pitao me je zašto trpim poniženje. On nikoga nije uvredio, samo je mene pitao kako i šta. Ako je nekom stalo do mene, taj neko neće raditi stvari koje me povređuju. Ne znam šta za njega da kažem, mislim da ne može da se nosi sa tim pritiskom - dodala je Maja.
Taki je dao izjavu, i za Čirbu rekao da je odvratan, da je zgrožen.. - čitala je novinarka jedan od Takijevih intervjua, gde je spomenut i Janjuš kao nasilnik.

Foto: TV Pink Printscreen

Molim osobu da me ne spominje, je*em ga u usta smrdljiva i debela. On mene naziva nasilnikom! - dodao je Janjuš.
Jesi nasilnik! - vikala je Maja.
Mentoli bolesni, ja sam tobom nemam kontakt, nemoj da me spominješ - ponavljao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta si mi napravio od života! - nastavljala je Maja.

Autor: D.B.

#Zadruga