AKTUELNO

Drama nije izostala ni ove večeri!

Emisija "Pitanja novinara" je u toku, a sudeći po dosadašnjem toku iste, ovo veče definitivno obećava i u nastavku. Zadrugari su se okupili, kako bi čuli šta novinari imaju da ih pitaju, a naredno pitanje koje je postavljeno bilo je za Taru Simov i Nadicu Kamel.

Foto: TV Pink Printscreen

Nadice, da li vas više nervira Tara sa kojom nemate nikakvu konekciju od Lune Đogani, zbog koje je vašoj ćerki Kiji pukao brak?
Da, svi su skočili na mene zbog toga. Niko mene ne treba da podseća šta je moja ćerka doživela. Ja u život moje ćerke nisam došla u njenoj 25. nego od njene prve godine. Ja sam rekla da me Tara više nervira, jer sebe gledam kao Nadicu, a ne majku, jer ja sam shvatila da ona na sve načine pokušava da uvredi... - počela je Nadica.
Nju je više zabolelo to što sam ja rekla za nju, a ne to što je Luna uradila njenoj ćerki. Pokazala je da nije velika majka, kao što se hvali - dodala je Tara.
Ja sve to pokušavam da sklonim iza sebe, ali, eto, trudim se. Tara nema potrebe da ti meni upadaš, da se ubacuješ i slično - nastavljala je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Njoj je Marko Đedović rekao da je ona raščepljena između Nadice i Kijine majke, pa se vodi time - dodala je Tara.
Ja ne želim da se vraćam nazad! To je sve istorija, i ja nemam potrebu da se izvinjavam mom detetu, ja nemam potrebe da se izvinjavam mojoj ćerki, ona zna šta ja mislim. Ja možda i želim da pobegnem od te neke prošlosti, ne vadim se, kažem samo. Ja imam 60 godina, ja nemam šta da se vadim ili ne vadim - dodala je Nadica potom.
Pa da, pokušava da se izvadi - smejala se Tara.
Ja mogu da kažem kako sam pogrešila ako bih gledala istoriju, ona meni nije zlo učinila, ali me nervira ponašanjem i kada bih rekla ko mi je naneo zlo, jeste Sloba, i Luna koja je nuspojava - zaključila je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Umesto da se izvinite ćerki, fanovima i svima, vi nastavljate da pričate. Njoj je bitno da posle one izjave gori Fejsbuk, Instagram. Njoj su samo Kijevci u glavi - dodala je Tara.
Tara, na jednom od sastanaka si rekla da je Nadica svojim odgovorom potvrdila da je njena mržnja prema tebi i Nenadu veća nego ljubav prema svom detetu? - pitao je voditelj i novinar Darko Tanasijević.
Ljubav prema mom detetu ne može da se ospori. Ja ću samo da kažem, Ivana Aleksić je ležala i plakala, a ja sam pokrenula temu posle onog videa - ubacila se Zeljkovićeva.
Ja sa Lunom nemam ništa, a ona je neko ko je bio u ljubavnom odnosu sa tadašnjim Kijinim suprugom. Gledala sam razne klipove, Nadica je htela da sve kletve koje je dobila, htela da prebaci na sebe, kada je rekla da je ljubavnica, a na sve to, ona stavi na vagu to, i odnos sa mnom, kada je rekla da je ljubavnica, pa da je dobila dete sa čovekom koji se nikada nije razveo. Ja sam te stvari govorila, jer je ona to sama pričala - rekla je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda si ti u pravu, a možda su svi u pravu! Ja sam sve lepo objasnila i rekla - rekla je Nadica.
Nadice, podržali ste Lunin čin, rekli ste da je Luna imala pravo da uradi ono što ona jeste? - pitao je novinar.
Pa imala je pravo, jer je učesnica, verovatno joj je dozvoljavao suprug od moje ćerke. Svi imaju pravo da se blate, niko mene ne mora da podseća da sam ja majka, ili nisam - dodala je Nadica.
Uvedite moju majku, da vidite šta je majka - rekla je Tara.
Nadice, mnogo si se pogubila, nemaš pravo da kažeš da više mrziš Taru, nego Lunu. Da moja majka uradi ovo, ja bih zapalio i sebe i nju. Ti si nula od roditelja - govorio je Đedović.

Detaljnije u nastavku teksta

Autor: D.B.

#Zadruga