AKTUELNO

A onda je isprozivao i svoje bliske prijatelje.

Filip Car došao je na sam kraj sastanka, pa birao najumišljenije zadrugare. Nakon što je Vladimir Tomović očitao bukvicu Danijelu Višiću, i on se najpre osvrnuo na njega:

Foto: TV Pink Printscreen

Navešću i ja Danijela, zbog njegovih nekih priča, mislim da si brojčanik malo nafrizirao. Misli da može bar pet devojaka odvesti u krevet, ali ne može taj plan da sprovede u delo. Druga osoba mi je Sandra. Mislim da je umislila da je njen sud bitniji od suda nekih drugih, da je bitna karika ovde. Treća osoba za mene je je Brendon, na primer, Maja Marinković, koja stalno za sebe govori da je apoteka, mislim da se jako umislila, malo je preterala. Ima još par osoba tu. Neca je takođe tu, i on se umislio. Mislim da je Tara dosta umišljenja, ali to je otprilike to - nabrajao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je prva osoba, a druga je Sandra Rešić. Ona je dobra osoba, ali je umislila da je Zorica Marković, žao mi je što Zorica nije tu. Pristrasna je u mnogim situacijama, a kada sa nekim nije dobra, ume da bude žestoka, tu greši, po mom mišljenju. Dvoumim se između Maje i Brendona - govorio je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga