AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Sledeća takmičarka koja je birala najumišljenije osobe u Beloj kući bila je Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mišel, mislim da misliš da si drugačiji od svih nas i to ističeš na način koji nije prirodan. Ja sam neko za koga su mislili da sam umišljena iz dobro poznatih razloga, jer sam dete zvezde, a ja sam uvek bila normalna. Toliko sam pristupačna da idem na svoju štetu. Imaš to nešto što iritira mnoge ljude ovde. Prosto, nećeš da priznaš da si ušao ovde zbog Miljane i to je tačka kraj. Nadobudan si - započela je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Druga osoba je Ša. Karijera mu daje kredibilitet što se tiče muzike i to stoji. Ša, na mestu si gde može bilo ko da ti kaže šta hoće kad napraviš neko njesra. Svako ima pravo da ti kaže šta hoće. Ti ustaješ i očajno se ponašaš prema takvim ljudima, a nemaš prava u tim situacijama da se ponašaš tako. U tim situacijama nisi Ša, svi mogu da ti kažu sve. Ne prihvataš kritiku, demonstrativno napuštaš sastanak jer ne možeš da trpiš to. To nije pitanje tvog umetičnog stvaralaštva. Ti si ovde, kao i svi mi. To ima i Mišel, ali iz drugih razloga. Misliš da vrediš nego svi mi ostali. Vama niko ništa ne može da kaže. A kada bi te zaista napali ljudi, kao što su ljude u prvoj, drugoj i trećoj sezoni... Ti si ovde dobijao zaista blaga pitanja za nekog ko je napravio sr*nje i to vrlo dobro znaš. To što si ti Ša nema nikakve veze i ne daje ti pravo da vređaš - nastavila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se, imam tu ružnu crtu, meni je sa samim sobom jako teško, ni ja sebe nekad ne mogu da trpim - rekao je Ša.
Treća osoba je Maja, ali ona to više radi jer vidi da ljude iritira to. Namerno potencira taj stav da bi iritirala, a onda mi plače kao p*čka u kupatilu. Tu je i misica, koja je i te kako plačip*čka, divna van crnog stola, kad ustane drži taj neki stav, ali ne mislim da je to umišljenost iz piosma bez pokrića. Brendon isto, ali to je umišljenost koju ja obožavam, fascinantan mi je. Ne znam koga trećeg da navedem... Neka bude Maja Marinković, ali mi nije ta kategorija

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.