AKTUELNO

Odlučile da reše ovu stvar.

U nastavku razgovora Milice Kemez i Nataše Radan, došlo je do rasprave zbog toga što je Radanova sve devojke koje su bliske sa Anđelom Rankovićem, uključujući i Milicu, nazvala "k*rvetinama".

Foto: TV Pink Printscreen

Nataša u suštini ne zna prema kome ima emocije. Onda šta je radila prošle godine sa mojim bivšim. Da li sam ja nju nazvala k*rvetinom? - zamerala je Milica.
Ti i ja prošle godine nismo nikad bile toliko bliske, tebe nisam smatrala nikakvom drugaricom, nisam volela da se družim sa tobom, bile smo bliske samo da progovorimo po koju reč. Ti si od prvog momenta pričala da Dragana (Stojančević) i ja nismo drugarice i da se lažno druži sa mnom. Nisam ti to zamerala. Tebe nikad nisam smatrala tvojom drugaricom. Nakon toga, nijednu temu tvoju nisam komentarisala. Kada je bilo ono sa Šopićkom, bila sam na tvojoj strani. Posle se desilo ono što se desilo (s*ks sa Filipom). Ove sezone jesmo bile bliske, to je istina. Ja nisam samo nazvala tebe, nego ove koje bi imale nešto, kao šatro ne bi... - pričala je Nataša.
A da li tvoj ponašanje smeta drugim devojkama kako se ti ponašaš? Anđelo nije tvoje vlasništvo. I ti si imala milion situacija sa Borom - govorila je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

To je sve on radio, ali ja nikad nisam ležala sa Borom i držala se za ruke - pravdala se Nataša.
Ja se ne sećam da sam ležala sa Anđelom i uhvatila ga za ruku, možda on mene - rekla je Milica.
Ja sam ležala pored, videla sam - istakla je Radanova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.