AKTUELNO

Sve iskreno.

U toku su nominacije u Beloj kući. Zadrugari ovo veče biraju između Tare SimovMilana Jankovića Čorbe. Na red da nominuje je došao Bora Santana.

Sa Čorbom se družim u super smo odnosu, on je meni u tri najdraža čoveka. Praznik za stomak je naša emisija, a on se tu pokazao baš. Za njega nemam ružne reči, on je super, voli zezanje. Samo mogu da kažem da imam dosta prijatelja drugara sa juga, a on ima posebno mesto kod mene. I kao kuvar i kao muzičar je sjajan. Tara i ja smo imali konflikt kada se ona zakačila sa Milicom, ona me ne zanima ni ona ni njen odnos sa Ša. Nominujem Taru - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Čorba i ja smo od samog početka bili bliski, on je uvek bio tu kada mi je bilo teško. Nikada me nije uvredio niti koristio te slengove, Znam celu priču za njegovu porodicu, o njemu mislim sve najlepše. O tebi ne menjam mišljenje, niti ću. Sa Tarom je obrnuta situacija, ona i ja smo imali loš odnos za do Nove godine, onda se to promenilo. Dobar je čovek, pomoći ću joj za sve, ako joj to treba. Ostaviću Taru - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Taru znam kao par godina, ona je moj brat. Sa Čorbom sam okej isto. Ne podržavam vaše veze, ostaviću Taru, šaljem Čorbu - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga