AKTUELNO

Par složan u mišljenju.

Fran Pujas naredni je nominovao:

Čorba i ja smo imali par sukoba, ali smo sada u dobrim odnosima. Tara i ja smo isto varirali, nekad zna biti teška, nekada je okej. Nadica i ona se svađaju, jer obe umeju da dignu živac za pet sekundi. Tara mi je malo draža od Čorbe, pa šaljem njega - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Čorba je jako pozitivan dečko, pun je energije, mnogo je dobar dečko. Ne sviđa mi se tvoj odnos sa Majom, ponižavaš je i svestan si toga. Kao i toga da će ti uvek oprostiti i da joj se uvek možeš vratiti. Tara je jedna dobra devojka. Mislim da si verbačno najjača, ne treba da čupaš devojke, ne priliči ti, to moraš promeniti, da smanjiš nervne slomove. Ne mogu Taru poslati, jer mi je Ša drugar - rekao je Danijel.

Foto: TV Pink Printscreen

Čorba i ja smo u korektnim odnosima, mislim da se uvek žrtvuje za kolektiv, mislim i da je jako talentovan i dobar čovek. Što se Tare tiče, jeste iritantna, ali je Nadica definitivno iritantnija. Tara i ja nismo ni imale neki odnos, meni je rekla neke stvari, koje su poboljšale naš odnos, to je bilo kada je imala onaj veći sukob sa Ša. Ja sam imala neki sličan odnos, volela sam da napravim neku svađu, čisto da se nešto desi, ali drugoj osobi to dođe preko glave. Kakav god da je Ša, on je čovek koji ima 40 godina i karijeru. Čorbu ostavljam - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih od Čorbe krenuo, mislim da je lojalan i iskren. Nenad je stvarno žrtvovao mnogo zbog vas, tako da treba da mu siđeš sa grbače, to bih Tari rekao. Čorbu ću nominovati - rekao je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga