AKTUELNO

Sve zbog bivšeg!

U toku su nominacije u Beloj kući. Zadrugari ovo veče biraju između Tare SimovMilana Jankovića Čorbe. Na red da nominuje je došla Milica Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče ove nominacije, Čorba je moj drug nismo se slagali od početka, ali sada smo sjajni, smatram ga najboljim prijateljem u kući. Slični smo jako, ljubomorna sam na njega koliko je vredan i radan. Ne sviđa mi se njegov odnos sa Majom, ali nadam se da će se to srediti. Sa Tarom nemam nikakav odnos, ona od kako je ušla krenula je da priča da sam ja bila sa njenim bivšim dečkom. Ona nije svesna svega šta se desilo. Nema trunke pokajanja zbog njegove situacije. Nisam ja bezgrešna, ali sam se pokajala zbog toga. Velika je težina što njegova žena to gleda, a tebe nije sramota. Ja mogu da budem zaljubljena u bilo koga, ali ja ništa nisam uradila kao ti što si uradila. Bahata si, misliš da si zvezda, misliš da si neka največa priča - pričala je Milica, ali je Tara sve vreme prekidala i vređala.
Šaljem Taru, Čorbu nikada ne bih poslala, on i Rialda i Mića su meni najbitniji ljudi ovde - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Čorba delovao ljigavo, ali to zbog odnosa sa Majom. Međutim on je prema meni sjajan i baš se kontamo. Tara me je itiritala preko TV-a, ali ovde me je oduševila kada mi je prišla. Ona ume da bude i besna i bahata, ali je željna ljubavi. Nije mi jasno da su srušili ceo svet, a onda vidimo sve ovo. Ona je jako željna ljubavi pa stalno traži Nenadu da joj kaže da je voli. Ja bih volela da reše sve nesuglasice, ali ako ovako nastave ovo neće trajati dugo. Ja bih želela da Tara porazgovara sama sa sobom, i izključivo iz tog razloga volela bih da Tara razmisli o tom odnosu sa Nenadom, i zato šaljem nju - pričala je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga