AKTUELNO

Nije mogla da joj prećuti.

Zadrugari i dalje biraju između Tare Simov i Milana Jankovića Čorbe, a naredni nominovao je Anđelo Ranković:

Krenuću od Čorbe. Nismo se nešto puno družili, ali sam video da je spreman svakome da pomogne, o njemu imam lepo mišljenje. Pričali smo da li nam je vreme da se smirimo, uvek pričamo o muzici ili ženama. Kada je Tara ušla, rekao sam da je lajsna i šifra, ali je ona ortak, sve bi uradila za svoje prijatelje. Tara zna da ima crte koje mogu ljude do ludila da dovede, to su njene mane, bilo bi super kada bi to mogla da promeni. Ta njena bahatost, bezobrazluk, bezobzirnost... Mislim da joj to samo odmaže u odnosima. Nominujem Taru - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Čorba mi je jako drag, nikada nisam imala neku svađu sa njim. Taj njegov odnos sa devojkama i izražavanje mi se jedino ne dopada kod njega, ali je to deo njega. Što se Tare tiče, jako mi je draga, ne dopadaju mi se ti neki njeni postupci, bezobrazluk, provokacije. Da mi je neko pričao da ću morati da pričam o Tarinom i mom konfliktu, kada me je počupala, kao i onu dramu od sinoć, ne bih verovala, mislim da nema razloga. Zbog toga je šaljem u izolaciju.
To nema veze sa tobom, to je između mene i mog dečka. Ulaziš sad u dubiozu - pobunila se Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nedostaje Tara sa početka, taj zvrk, zameram joj što je zabranila Nenadu da priča sa mnom. Tara je prijatelj, pre svega. Šta god bilo u vašem odnosu, uvek možeš da se meni ovratiš van. Čorba me jako iritira u kući, to je nevaspitanje, ima klošarsko ponašanje, pogotovo prema Maji. Šaljem Čorbu - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga