AKTUELNO

Ne ćuti nikome!

U toku su nominacije u Beloj kući. Zadrugari ovo veče biraju između Tare SimovMilana Jankovića Čorbe. Na red da nominuje je došla Anja Todorović.

Ja sam dobra i sa Tarom i sa Čorbom. Ugalvnom ima neko ko mi je lošiji pa mi je lakše da odaberem, ali sada sam na muci. Tara i ja od početka smo imali turbulentan odnos, ali se to jako popravilo. Odnos sa Ša nisam htela da komentarišem niti ću sada. Zamerila sam joj što nije me nije navela da sam srećna zbog njih. Sa druge strene Čorba mi je baš blizak, sa njim proovdim više vremena, pa ću nominovati Taru. - nominovala je Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

Partner Tare Simov je rekao da neće moći da izdrži moju nominaciju, i da će otići, ali vidim da je ostao. Za Čorbu, svaki dan se viđamo, bila sam mu razredna, a sada sam mu zla ujna. Zameram mu zbog Maje i ponašanja prema njoj. On se upleo u to, ali nadam se da će se izvući. Moj kolege, moj kuvar je jako dobar momak, i ja ga mnogo volim - pričala je Nadica.
Tara Simov je jedna mlada devojka, koja ima oči srne, i jedna je fina devojka, ali Tara Simov - Čavka, ona je jedna pokvarena devojka, smeje se kao veštica. Ja nju i njenog dresiranog mačka neću koemntarisati, ona ga je sama dovela do usijanog krova, ali dresura ti je super, ali nju ću stalno komentarisati za crnim stolom. Van stola sam tu za sve, ali za stolom ne. Nominovaću Taru - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga