AKTUELNO

Zadrugari potpuno iskreni.

U toku su nominacije, a sledeći na redu da bira između Tare Simov i Milana Jankovića Čorbe bio je Branislav Radonić Brendon:

Taru znam iz Zadruge 3 još, tamo su bili najgotivniji ljudi ikada. U ovoj sezoni nikad više rijaliti fanatika. Ja Taru obožavam, jer smo u Zadruzi 3 ostvarili neku intimnu komunikaciju, volim tu energiju i vibru. Bila mi je jedna od omiljenijih, i dalje je gotivim. Ušla je u vezu sa Ša i mislim da je to gotivna priča za gledanost, mislim da su sami po sebi gotivni, nikad luđi par, život ide dalje, da je trebalo da bude drugačije-bilo bi. Čorba i ja imamo jedan od najkorektnijih odnosa, baš mi je gotivan, nije loš čovek. Sačuvaću Taru, nominujem Čorbu - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Čorbu neću komentarisati, jer ja nominacije koristim samo za lični sukob, a sa njim nemam nikakvu komunikaciju i odnos, sve sam već o njemu rekao. Komentarisaću Taru, ona je jedva čekala mene da komentariše, kao i moju temu, i to jako negativno. Uglavnom su bile uvrede u pitanju. Izgleda da te sve stigne u životu...Ovo će joj ostati bolna tačka do kraja života, jer oni nikada neće biti zajedno. Ne bih ni voleo da budu zajedno, nemaju ni perspektivu, niti zajedničku temu. Njihov odnos se svodi i svodiće se samo na svađu do kraja rijalitija. Tara, ti se nikada nećeš promeniti, imaš katastrofalne odnose sa ljudima i moraš menjati život iz korena, jer si prvo žensko. Ovakvo ponašanje ti neće dobro doneti. Poslaću svakako Čorbu, jer nije ispao korektan prema meni, ne samo zbog veze sa osobom sa kojom sam bio povezivan - glasao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću od Čorbe početi... Gotivili smo se, bili smo dobri, dok sam bila u pabu. Što se Tare tiče, nije loša osoba, samo mislim da je još nezrela. Poslaću Čorbu - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga