AKTUELNO

Tara se sve vreme prala od situacije.

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a naredni klip koji su zadrugari imali prilike da vide ticao se ljubomore Nenada Aleksića Ša.

Ja sam napravila komparaciju sa Čorbom, da smo kao Maja i on, ja sam kao rekla da kada je mene istrpeo, sve će. Problem je u tome što sam ja u njega sigurna, a on u mene ne - smejala se Tara.
Dobro, znam ja sve, to je zdravo što ja kaže. Ali drugačije je da sa nekim drguarom pričaš, i te stvari. Nemam ja problem - počeo je Ša, ali ga je Tara prekinula.
Ženo, nemoj da ti ustanem sad! Pusti ga da priča! - vikala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljudi, meni samo smetaju ti neki poljupci u vrat, ja znam da Čorba nema taj fazon da radi te neke stvari, Čorba to geda drugarski i prijateljski - rekao je Ša.
Tara ti si u katastrofalnoj vezi, cena je velika - dodao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sigurna u ljubav, ali on u mene nije! Ja sam drugi put sigurna da mene neko voli. Ja sam malo oštećena, luda, nisam normalna, imam svoje bubice nekada malo prebacim, ja sam jutros imala dramu i nervni slom - dodala je Tara još jednom.
Jasno se zna šta mi smeta! Konstantno se ponavlja, ja bih prvi rekao da sa njim ne bih blejao, ali on je dobar dečko, mada je*iga meni on ne prija - govorio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se ne javljam ni na jednu temu on kako čuje Vladimira, odmah skače - rekla je Tara potom.
Ja njoj samo kažem da ona njemu ne dobacuje - dodoa je Ša.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga